reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
a do której są dzisiaj czynne sklepy w centrum?

No chyba do 17.00, hm.. Powiem tak - byłam, zobaczyłam i kupiłam 8 szmatek za 2 euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I były dwie zabawki (takie zjeżdżalnie do kulek), jedna w lepszym stanie druga w gorszym, ale każda za 1 e i już przed samym wyjście coś mi tam jeszcze mognęł, nie patrzylam na cenę, ale pewne też podobnie... Oglnie POLECAM (!!!!), choć może jeśli chodzi o ciuszki to nie dziś, bo już mało ich było, ale warto zerknąć, może coś jeszcze wystawią!!!!!!!!!!!!!! Dzięki Martuana za cyna!!!

Dziewczyny a mozecie dokladniej wytlumaczyc gdzie ten lumpeksik jest ? Tzn ja jak do centrum Limericka jezdze do rejony Penney, mothercare, argos. To daleko stamtad czy moze calkiem inne rejony? Jak bym byla w Limercik to chetnie bym zagladnela ;-) Albo podajcie ulice to sobie w GPS wpisze :-) i bede lumpa z nawigacja szukac :-):-):-)

tam gdzie meble tez?

Hm... No jakieś meble były...

Hm... No jakieś meble były...

Nie znam nazwy tej uliczki, ale, Beakta, jak na Willam Street masz Guinnes'a to zaraz skręcasz w prawo i przechodzisz koło cukierni i zaraz za, w boczną uliczkę skręcasz w lewo i po prwej strone jest ten lump - czyli całkiem niedaleko tego deptaka, bo pratkycznie równolegle ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
juz wiem:) bywam tam czasem:) ale jeszcze nic nie kupilam hahahhahah......ale to pewno dlatego ze dla mojego malenstwa jeszcze nic nie kupuje:(
no ale moze w koncu zaczne hehhehe :)tylko jakos sie jeszcze boje:(:(:(:(

beata chyba latwiej ci bedzie zaparkowac auto i przeleciec przez te wszystkie lumpki:):):)

reklama
Do góry