reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dziewczynki, a co to za perfumki Ghost?? bo ja jestem fanką perfum, a tych jakoś nie znam...:zawstydzona/y:
ja dokładnie nie wiem, bo nawet nie szukałam w necie
powąchałam je stojąc w kolejce w bootsie i baardzo mi przypadły do gustu a że od dwóch lat używam tego samego zapachu-DKNY bo delicious:szok:, to chciałabym coś nowego:tak::-D

Już sobie wygooglałam i widziałam opakowanie:) dziś sprawdzę zapach:)
A ja dawno temu się zakochałam w Miracle Lancome'a i ta miłość trwa do dziś!!! eksperymentuję z różnymi, ale buteleczka Miracle zawsze musi być na półce!!!to zdecydowanie "mój" zapach:-)

A ja dawno temu się zakochałam w Miracle Lancome'a i ta miłość trwa do dziś!!! eksperymentuję z różnymi, ale buteleczka Miracle zawsze musi być na półce!!!to zdecydowanie "mój" zapach:-)

A nie znam tego zapachu, muszę niuchnąć, może jutro, jak nie zapomnę, zahaczę o perfumerię, zaraz sprawdzę jak wygląda :-p

uwielbiam ten zapach:tak::-D

cytrusek ty też miałaś jakiegoś ghosta? taki sam? jesli nie to przynieś też swój pliiis

Witam dziewczynki.Widze ze dis zapachowo sie zrobilo.Ja tez mam swoje perfumki numer jeden.Dolce gabana the one.Uwielbiam.
Witam nowa foremke w dodatku z Ennis.A dla przypomnienie moja pociecha tez ma na imie Max.
Sylwia niestety nie bedzie mnie u Beaty bo jak juz wczesniej mowilam rodzicie jutro wyjedzaja i musze z nimi spedic dzis czas poza tym czekmnie mnostwo roboty bo dzis jeszcze imieniny taty i mojego meza wiec sama rozumiesz.
Beata jak bratowa? Slyszalam ze do szpitala musialas z nia jechac?
A ja wczoraj spedzilam bardzo milo wieczor tylko w towarzystwie meza.Zaprosil mnie do restauracji na kolacje i powiem ze naprawde smacznie bylo.Krabik bylk przepyszny , oczywiscie swierzy, kaczuszka z grzybkami shitake, nie mowiac o deserach.Mniaaam.

Witam:)))

Alan juz spi wiec mam czas dla siebie:)))

Odnosnie perfum to tez jestem fanka a raczej "kolekcjonerka" i tego Ghosta wachalam i wydaje sie byc fajny na nadchodzace lato.....

ja zas poluje na estee lauder white linen pink coral-cos pieknego:)))))))mmmhhhhhmmmmhhhhhmmmm....

witajcie ponownie:-):-):-)
sprzątam i czytam!!!!
jezeli chodzi o zapachy to ja KOCHAM-ange ou demon( givenchy) mogła bym się w nim kąpać hihi....:tak::-D a z takich na codzień to kally -wszystkie serie:-)a z polski stare jak swiat preta porte:-)
wracam do sprzątanka, Majka mi nafujała musze dupsko umyć ....

kurcze mam pytanie dnia
czy może wiecie czy tu w aptekach maja takie woreczki na siuski dla małych dzieci, zapomniałam ze ide dzisiaj z Majką do lekarza, bo mi ciągle dostaje temperatury [ wysokiej 39,5] tak bez powodu, przypuszczam ze to pęcheż moczowy, czasami w nocy bardzo płacze i wieżga nogami, a pampersa zmieniam tylko 3-4 razy na dobe mimo że duzo pije .jak nie mają to będę polowała;-)na siuśki z buteleczką do 15.00 mam jeszcze czas:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja wczoraj spedzilam bardzo milo wieczor tylko w towarzystwie meza.Zaprosil mnie do restauracji na kolacje i powiem ze naprawde smacznie bylo.Krabik bylk przepyszny , oczywiscie swierzy, kaczuszka z grzybkami shitake, nie mowiac o deserach.Mniaaam.

gastone, ja się przyznam, ze mnie właśnie takie kolacyjki gubią:zawstydzona/y: a mój mąż niestety/stety lubi mnie czesto zabierać w różne miejsca, a i ja to uwielbiam -no i wszelkie diety wtedy trafia szlag:wściekła/y: echhh....No bo wiecie, ja opróc tych perfumek i innych takich tam to jestem też fanką dobrego jedzonka:-D:zawstydzona/y::-D

MIKIMAURO a te woreczki powinny być w każdej aptece, tak mi się wydaje.

Ostatnia edycja:
Do góry