reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
aga a ty nie zagaduj o pogodzie tylko się do nas szykujcie:-p czekamy

dziewczyny, nie mogę znaleźć tego wątku "wracamy do formy':( wpisałam temAt w kryteria wyszukiwania i nic.może któraś poda linka?:)

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny!!!!!:-)
Mam pytanije odnośnie polskiej kliniki w Limerick, czy któraś z Was była tam u pediatry [ o ile taki owy tam jest?]Jak odebrałyście taką wizyte, słyszałam straszne opinnie o tej klinice, ale niestety mój 7-tygodniowy synek jest przeziębiony.Byłam dzisiaj u swojego GP, lekarz stwierdził że mi się zdaje ze jest chory, on uważał że wszystko w poządku jest.?Nie wazne że mały kaszle i dusi się wydzieliną w gardle, Podpowiedzcie mi czy ta Polska klinika jest dobra, bo chyba tam pojade, ?Max jest za malutki zebym go leczyła na własną ręke.
pozdrawiam:-)

witam nową wśród nas!!!
kochana przyznam Ci szczerze,ze ja mam cholernie zle doswiadczenia z cholernym medipolem!jestem mega niezadowolona bylam u niej raz a pozniej jeszcze moje hmmm powiedzmy mąż!!ale Krycha jest zadowolona więc opinii chyba tyle co ludzi!!!
powiem tylko tyle,ze na grype żałądkowa 2 miesiecznemu dziecku i mezowi kazala pic coca-cole!!pozdrawiam i mam nadzieje ze bedziesz do nas zagladac

reklama
Witajcie Dziewczyny!!!!!:-)
Mam pytanije odnośnie polskiej kliniki w Limerick, czy któraś z Was była tam u pediatry [ o ile taki owy tam jest?]Jak odebrałyście taką wizyte, słyszałam straszne opinnie o tej klinice, ale niestety mój 7-tygodniowy synek jest przeziębiony.Byłam dzisiaj u swojego GP, lekarz stwierdził że mi się zdaje ze jest chory, on uważał że wszystko w poządku jest.?Nie wazne że mały kaszle i dusi się wydzieliną w gardle, Podpowiedzcie mi czy ta Polska klinika jest dobra, bo chyba tam pojade, ?Max jest za malutki zebym go leczyła na własną ręke.
pozdrawiam:-)
witaj
byłam tam tylko szczepić dziecko ale ta pediatrka wydawała mi się OK więcej doświadczeń nie mam

Do góry