Witam się dziewuszki)) Ja to chyba też jestem od was uzależniona Marek sie śmieje że jak już wam zdaje relacje z dnia to jemu już mi się nie będzie chciało powtarzaćDowcipniś hahah jakbym go nie znała to pomyślałabym że jakiś zazdrosny heh BOŻENKO nie przejmuj sie waga na początku może nie spadać ale zobaczysz potem to nadrobisz dużym ubytkiem ja zawsze tak miałam na początku;-)Organizm (ten tłuszczyk) się broni aż stwierdzi że nie wygra haha))Biore się za codzienność i musze do tesco wywędrować może któraś chętna??Cytrusku może się przejdziesz ze mną co??
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
a ja dalej nie mam pomyslu co jutro do Marty przyniesc
Siebie Agula SIEBIE)a ja dalej nie mam pomyslu co jutro do Marty przyniesc
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
A ja niewiem czy bede jutro u Marty:-(Jeszcze zobacze ale jak na razie to wskazuje ze chyba nie:-(
Marta jestes jeszcze w domu?Bo ja bym sie wybrala do Crescent
Marta jestes jeszcze w domu?Bo ja bym sie wybrala do Crescent
aga_irlandia
no siebie to napewno przyniose heheh a nawet 2 w 1
gosia a czemuz to ciebie nie bedzie co??????
gosia a czemuz to ciebie nie bedzie co??????
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
A takie tam rodzinne sprawy;-)Powiem Wam jak sie spotkamy,postaram sie chociaz na chwilke wpasc jutro
No i chyba Marta sobie poszla bezemnie
No i chyba Marta sobie poszla bezemnie
beakta
Mammy of boys & girl
Megan ty to masz normalnie rozpietosc....w jednnej chwili szukasz przedszkola a w nastepnej juz schroniska dla zwierzat ....jeszcze ktos sobie polaczy te dwie rzeczy:-):-):-) hahahaa
reklama
aga_irlandia
megan no wiem ze normalne.....tylko denerwujace wrrrrr.....bo ja lubie byc 100 % sprawna.....hehehhe a tak od wczoraj musialam zwolnic tempa.....no ale chyba to najwyzszy czas w koncu 6 i polmiecha za mna a ja bym chciala zawsze wszystko i jeszcze wiecej