reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
heheh a ja juz prawie na koncowce jeszcze 28dni i bede pojedyncza choc kto wie moze sie wczesniej rozdwoje czego bardzo bym chciala bo juz chce moja Julcie na opkach trzymac..... Marta podzuc tych nalesnikow
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
martus ja bede u Ciebie w piatek tak okolo 10 moze byc??????bo pozniej to dziewczyny musze odebrac ze szkoly.....
a ja wczoraj z werka bylam w szpitalu na kontroli i sie pytam kiedy bede miala tego normalnego scana.......ech....dopiero 31-33 tydzien.....ale sie naczekam.....ciekawe czy sie dowiem kto tam siedzi ech......
a ja wczoraj z werka bylam w szpitalu na kontroli i sie pytam kiedy bede miala tego normalnego scana.......ech....dopiero 31-33 tydzien.....ale sie naczekam.....ciekawe czy sie dowiem kto tam siedzi ech......
Oleńko ja to mam takie niejadki że gotuje co sobie tylko wymarzą heheh a na leśniczki nie ma sprawy wpadajcie z Justysią twarożek mam dżemiki też do wyboru zapraszam) Aguś no pewnie!!!!!!!!!!!też się pytasz wszystkie mogą przyjechać w cześniej ja na pewno nie będe spała heh)
Ostatnia edycja:
aga_irlandia
marta ty uwazaj bo jak cie nawiedza to nie nadazysz smazyc tych nalesnikow
alex2339
Fanka BB :)
A ja to znowusz robie nalesniki z twarozkiem smietana dotego dodaje rodzynki i polewam je sokiem malinowym
smakuje rownie wysmienicie
OJJJJ nie przecze musze mojemu M zaproponować bo dzieci jak słyszą rodzynki to na dół nie schodzą )Ale z banankami albo innymi owockami typu jagody malinki są extra i sosik jak najbardziej) A bananki mam i sosiczek też )IIIIII całąąąąąąąąąąąąąąąąa kuchnie zachlapną hehhehA ja to znowusz robie nalesniki z twarozkiem smietana dotego dodaje rodzynki i polewam je sokiem malinowym
reklama
aga_irlandia
no to ja chyba wolalabym te nalesniczki bardziej z mieskiem jakism niz slodkie