reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam sie
Aga ja nigdzie nie wyjezdzam.... o mnie to zapomnialyscie.:-(.... odwiedze was w szpitalu nie musisz sie martwic.... hihihiih:-D
Bozenka udanego urlopu.... juz pewnie z pl to przeczytasz :tak:

reklama
hejka!!!!!!!!! witam nowa mamcie!!
dobrze justynka,ze nigdzie nie wyjezdzasz!!bo ja cie juz potrzebuje hihi!!!mam nadzieje,ze z checia do mnie wpadniesz kolo poniedzialku???podpowiesz mi jeszcze raz(bo oczywiscie wsz zapomnialam) jak zarejestrowac mala i jak to bylo z tym paszporcikiem..reszte mamus ,ktore zostaly i maja sily tez zapraszam na podziwianie mojej coreczki :)
pierwsza nocka dla mnie i dzici minela spokojnie...gorzej dla tatusia i dziadka hehe :) sa u nas rodzice do piatku takze pelna chata :) no i zawsze jakas pomoc,a przede wszystkim dziadkowie zajmuje sie dominisiem..a on poprostu jest zazdrosny i ciagle domaga sie uwagi..szkoda mi go troche..juz nie jest pepkiem swiata...musi sie przyzwyczaic :(
buziaki milego dnia!!! a i udanego urlopu dla przebywajacych w polsce!!!

JUstys wiem ze Ty zostajesz.....i cale szczescie bo my takie samotne bedziemy hehhehe
Olivca ze Ty tez bedziesz na strazy to tez pamietam w koncu gdzie Ty chcialbys sie wybrac jak Majki nasze na rozpakowanie czekaja????co??????

witam nowa mamuske na naszym forum:)

a ja mam pytanko do Natalii....jaka dluga byla twoja mala?????/bo ja dzis zakupilam do szpitala dodatkowo bodziaki i pajace od 3-6 mies bo jak moja bedzie dluga to w te od 0-3 moze sie nie zmiescic.....chyba........

witam sylcia007 ja na dooradoyle mieszkam wiec nie daleko i mam 2 miesieczna corcie :) opowiedz cos wiecej o sobie
Natinke ja bardo chetnie sie do Ciebie wybiore :tak:
Agus co do bodow to ja nawet na 0-3 do szpitala nie bralam... na 0-3 to nawet teraz niektore za duze ale to zalezy od firmy w szpitalu mialam na little baby i na newborn i te na neworn byly za duze a mala miala 51 cm wiec tak nomalnie mysle :) mam nadzieje ze Ci troche pomoglam ale Natinke Ci lepiej powie bo jej mala wieksza

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki:) i nową mamusię też gorąco wiatm:) Natalia, ale masz słodką dzidzię, schrupać tylko!:-)

jesssuuuuu nic sie tu nie dzieje:):):):)

a ja Wam musze napisac bo zapomnialam ze nasz CYTRUSEK zdal egzamin na prawko na L:):):))
GRATULACJE

a ja ogladalam program o gotowaniu i zachcialo mi sie nalesnikow........no i poszlam smazyc....ale zeby nie bylo za prosto to zrobilam i z dzemem i z twarogiem ...ale te z twarogiem to zrobilam z zoltkami i piana z bialek i zapieklam z maslem w piekarniku......a co:):):)

reklama
hej kobietki.ja tak na chwilę. Natinke wielkie gratulacje:-) w poniedziałek wracam to na pewno któregoś dnia was odwiedzę.witam też nową mamusię.u mnie ogólnie w porządku tylko tradycyjnie zabiegana jestem.a jak agusia,martuana i olivca się czują. tęskno mi już za wami:-( pozdrawiam was cieplutko i mam nadzieję-do zobaczenia niedługo

Do góry