reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam sie!!!!! ale wczesnie co??:-D:-D:-D
Agus ja Ci nie doradze mi sie ogolnie zawsze imiona takie nie uniwersalne podobaja no poza imieniem mojej corci bo to imie juz od zawsze bylo dla niej zarezerwowane..... jak bedzie nastepny chlopak to u mnie bedzie Nathan wiec raczej nie spotykane a jak dziewczynka to Lilianna.... osobiscie tych imion u nikogo nie slyszalam.....

reklama
witam sie ja!!!
Agusia mi tez kiedys powiedzieli ze dlatego stracilam pierwsza ciaze i kuba urodzil sie jako wczesniak bo odrzucam dzieci plci meskiej!!
nie wiem ile w tym prawdy??mam nadzieje ze u mnie teraz chlopak i ze donosze do konca!!!
co do imion ja nie bede wymyslac bo my lubimy kombinowac!!!
np Susanaah miala byc Seszen!(imie staroegipskie-kwiat lotosu)
a i tak w kalendarzach nie ma susanaah tylko susaNNah i to nie blad tylko nasz wymysl!!
Caroline bardzo mi sie podobalo i w sumie bez kombinowania no ale nie polskie!!!
jezeli kolejna bedzie dziewczynka ja obstaje przy Vanessa albo shannon!!!

Witam babeczki.Dien zapowiada sie milo, mam nadzieje ze duchoty nie bedzie.Dzis w koncu spalam w nocy.
Aga mnie z imionek babskich bodoba sie Zosia (tu beda wymawiac Sofia)tak mialam dac na imie corce jesli bym ja miala ale zrezygniwalam bo moja wredna tesciowa ma naimie Zofia :wściekła/y: ale podoba mi sie strasznie Hania (tu bedzie Hanah)i strasznie sie sie podba imie Lena ale mojemu mezowi nie :no: No ale znajac moje szczescie bedzie tak jak maz chce i pewnie drugie dziecko bedzie plci meskiej.. i bedzie to Alex..

dzień doberek. Aguś mi się podoba zawyczajna Marysia.Hania też mi się zawsze podobało.no i Zosia-takie drugie imię ma Laura:-) a co powiesz na Łucja?może nie jest uniwerslane ale moim zdaniem coś w sobie ma.do zobaczonka potem;-)

aa Aga pytanie do ciebie a i moe ine dziewuszki9 wiedza.Ty bralas aspiryne na poczatku ciazy.Powiedz mi czy oni maja tylko to cholernbe rozpuszczalne Disprin? Maja cos do lykania? Bo ile razy sie pytalam to robili wielkie oczy..

Cześć!!! Kurczaki, nie mogę dzisiaj jakoś się zorganizować i jeszcze Oliwka znów fisiuje ze spaniem :dry:! Dziś pobudkę nam zrobiła o 05.30 i szalała z tatusiem, a ja sobie jeszcze pospałam i myślałam, że teraz się coś zdrzemnie, ale nie daje się odłożyć do łóżeczka, bo na rękach pada szybko!!! Nie mam narwów do Niej, więc pójdzie spać dopiero jak będziemy szły ;-)!!!

Aga_irlandia, mi zawsze podobała się Natalka, ale już masz :-), Emilka też mi się podoba no i Agatka, ale nie wiem jak z wymową tutaj... Aaaa i Marysia też jest ładnie :tak:

Drozdusia i gdzie się spotykamy? Pod katedrą, pod HC czy gdzieś w centrum?

Miłego dnia życzę mamuśki :sorry2:

Czesc kobitki. Aga opinie dziewczyn już znasz a ja nie będę oryginalna:-) Moją faworytką wsród imion damskich jest Hania i tak na pewno będzie miała na imię moja córcia. Podoba mi się też Marysia (dobrze mi się kojarzy, bo tak ma na imię moja kochana mamuśka:-D).

Dzisiaj znów jestem nie w sosie. Będę was podglądała ale jakoś na pisanie brak mi weny:-(

Drozdusia to jutro jakby co dzwonie. tak???Nie wyobrażam sobie jutrzejszego dnia. To będzie koszmar:baffled: No i bawcie się dzisiaj dziewczyny dobrze. Szkoda że ja przez ostatnie dni taka nie towarzyska jestem ale najchętniej poszłabym spać i pospała tak co najmniej tydzień.

narka

Krycha może być koło katedry.ale mogę też doleźć do centrum.nadrobię trochę drogi ale mogę to dla ciebie zrobić.także jak tobie wygodniej

camomile jutro tak jak się umawiałyśmy.jak coś to dzwoń

nie mogę powiedzieć żebym się wyspała i do tego Laura łazi mi za tyłkiem i marudzi ale mam całkiem niezły humor.może to kwestia przyzwyczajenia i w końcu się znieczulę:sorry2: a może to dzisiejsze spotkanie mnie tak nastroiło?

reklama
Do góry