reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

A to jakąś kaskę z socjala można dostać??Z jakiego tytułu bo nie doczytałam????:-(Ja też chce:laugh2:

Olivca Pączuś ma się dobrze tylko dziąsła mu dokuczają i budzi się w nocy z płaczem. Poza tym wszystko jest cacy:-)

Zawsze o tej godzinie tłumy a jak ja jestem to nikogo nie ma:eek::-:)baffled:
W takim razie biegnę do łóżeczka bo ostatnie noce dość ciężkie są:baffled:
Dopiję tylko meliskę na lepsze spanie:sorry:
Dobrej nocki babeczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja też już mykam bo będziemy z T oglądać filmik w łóżeczku.aczkolwiek może z tego oglądania nic nie wyjść bo można tyle ciekawych rzeczy w łóżeczku robić;-)
spokojnej nocy mamcie

DZIEN DOBEREK:)
zeby dostac te kase z socjala pewnie zarobki sie licza ale mnie to akurat bez roznicy bo 3 dzieci ,4 w drodze ,ja nie pracujaca a A tylko na pol etatu zatrudniony:) wiec [pewnie dostane...
a ty justys pamietaj: kto pyta nie bladzi:)pojdz,zapytaj......nikt ci w morde nie da:)a moze akurat cos wyciagniesz.....ja bym wziela ksiazeczke do renta jesli masz i rachunki i bym poszla.....bo skad masz na to wziac??????jak pozawracasz dupe to i ci potem szybciej dodatek na dom dadza:)a wizytke masz niedlugo wiec kuj zelazo poki gorace:) moze ci cos dadza zanim wogole decyzja bedzie:)sprobuj:)

noooo a ja dzis wyjasniania ciag dalszy......dlaczego czekow nie ma.....oj.....az mnie sie nie chce znow w tych kolejkach stac wrrrrr...no ale coz......na moim socjalu odchaczona jestem ze bylam zapytac a dzis kolejny zalicze.....normalnie beda juz mnie wszedzie znali hahhahahah no ale co...moje pieniadze.......w tym tygodniu dostalismy tylko 240 euro z tych dni co andrzej pracowal.....a socjal cicho siedzi......oj probuja chyba ludzi wkurzyc ja nie wiem co to ma byc......albo moze sa tacy co biora i ich tu wogole nie ma a kasa leci......no nic......mam nadzieje ze dzis cos wyjasnie :) milego dnia

Ostatnia edycja:
ola no gdzie idzisz ? czas jeszcze masz:)ja musze wrocic ze szkoly i obiadek zbudowac i wtedy jade:):):):)
oby nie padalo tylko:)
aaaaaaa a my wczoraj z verka zaliczylysmy kebaba tego kurczakowego.......tylko bez sosu:( bo ta madra pani sie mnie nie zapytala czy chce sos tylko czy chilli i czosnek tez ma byc?????a ja jej na to ze nie dziekujemy:( hahahha no i jadlysmy suchego jak sie pozniej okazalo:) ale i tak byl super:)verka zjadla pol i juz nie mogla a ja calego wciagnelam nawet nie wiem kiedy hahahha chyba bylam glodna:):):):)
no i dzis chyba tez zaliczymy co????????

witajcie dziewczynki.moja malutka obudziła się z katarem i mam nadzieję że nie rozwinie się to w jakąś infekcję.już kiedyś złapała takie zaziębienie przy ząbkowaniu i mam nadzieję że i tym razem przy tym zostanie.tymczasem zmykam bo domek krzyczy o porządki:-) miłego dnia, a tobie aga irlandia powodzonka

reklama
Się zmachałam... Ale mieszkanko już posprzątane, dziecko śpi, małe przemeblowanko zrobione, czas więc chwilkę odsapnąć...

Camomile, wyesmitowałam w końcu Pyzę z kojca i teraz czeka sobie na Was ;-)!!!

Do góry