reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Olivca, jak będziesz miała chwilke to poprzesyłasz fotki??? Ale Wam się trafiło z tym kibelkowaniem, nie zazdroszczę :no:...

No i słonko się schowało :-(...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witajcie,
niesamowite właściwości ma ta sałatka:-D:-D:-D przeczyszczająco-ożywcze:-D:-D:-D
martuana suwaczka nie wstawiasz? tylko na zdjęciu stanęło?
BOŻENKO nie wiem czemu ale tamten suwaczek wsiąkł hehe ale zdjęcie udało się wkleić;-)jak będe miała więcej czasu to się z tym pobawie;-) A sałatka faktycznie energi dodała bo już tyle roboty za mną że aż się sobie dziwie:szok::-DAle jeszcze wole nie myśleć ile przedemną hahah:-D:-):rofl2: Krycha ja wolałabym aby mi tą poprawną stroną wychodziło co ma wychodzić z organizmu hah a ja wszystko górą łłeeeeeeeeeee żygająco :( Ale już niedługo::)

Ostatnia edycja:
to po serniczku olivca miała taki rozpęd?:-D:-D:-D:-D

dziewczynki czy któraś z was miała bezinwazyjnie usuwane hemoroidy? jeśli się wstydzicie napiszcie mi na priv o co kaman w tej metodzie plisss

bo chcę się wybrać bo po porodzie mam z tym problemy:eek:---ale to kosztuje koło 2tys pln i nie wiem, czy warto

Ostatnia edycja:
my już po spacerku.pogoda super.cieplutko i milutko.
martuana-cieszę się że wróciłaś do żywych:-) naprawdę mnie to męczyło
krycha-ok 16 będzie u mnie camomile więc jak masz ochotę to też zajrzyj

i oczywiście jak któraś z mamusiek ma czas,ochotę i po drodze to również zapraszam

my już po spacerku.pogoda super.cieplutko i milutko.
martuana-cieszę się że wróciłaś do żywych:-) naprawdę mnie to męczyło
krycha-ok 16 będzie u mnie camomile więc jak masz ochotę to też zajrzyj

i oczywiście jak któraś z mamusiek ma czas,ochotę i po drodze to również zapraszam
Ja też już po spacerku:-)pogoda piękna także trza kożystać a maluch sobie pospał na polku;-)a ja z kondycją walczyłam a teraz wmuciłam caaaaaaaaaaały słoik gołąbków:-D:szok::-) Drozdusiu prosze nie przejmuj się to nie wina twojej sałatki tylko mojego uczulenia;-):-)a mi głupio że niepotrzebnie powiedziałam ale teraz już super i dalszy ciąg pakowania:tak:

ja też się dzisiaj obżeram.weszłam w drodze do domku do galicji a tam czekają na mnie pączusie,gniazdka i drożdżóweczki.ten brzuszek wyskoczył mi tak nagle zapewne z przejedzenia;-)

Hejka laseczki:-) obiadek robię i zajrzałam:-) dziś papryczki nadziewane;-) a wczoraj wymyśliłam pyszną zapiekankę brokułową z czosnkiem, kawałkami piersi z kurczaka, serkiem Philadelphia , papryką i mozarellą-teściowa była w siódmym niebie, bo się odchudza, a to było smaczne i dietetyczne:-)
Olivca, U have 1 new message;-):-)

reklama
:laugh2: ja też własnie pichcę obiadek, znaczy teraz to już sam sobie dochodzi - barszczyk ukraiński i polędwiczki z cebulka i pieczarkami w śmietanowym sosie (też się pochwalę a co :-p!!!) i do tego będą młode ziemnaczki - w Dunnse Stores jest teraz na nie promocja, jedna paczuszka po 0.99 centów, a my je uwielbiamy :-D, jeszcze tylko jakąś surówczekę muszę wymyśleć...

Aine, a jakieś szczegóły odnośnie tej zapiekanki, bo brzmi smakowicie :tak:!!! Drozdusia, następnym razem sie do Was przyłączę ;-)! Gastone i Camomile, pochwalić się tu proszę co Wam fryzjerki nawymyślały na główkach!!!!!

Dobra, zmykam, bo muszę Pyzę położyć spać :sorry:

Do góry