reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Bry!!! Nie wyspana jestem, Oliwa od trzech nocy budzi mi się co godzinę w porywach do półtorej do jedzenia :oo2:, a w dzień zbytniego apetytu nie ma... Nie kumam o co Jej chodzi...

Martuana, jak się czujesz? Przeszło Ci????

Miłego dnia życzę i do później, paaaaa

dzien doberek:)

marta mam nadzieje ze dzis lepiej co?????

cytrus upieke na parapetowke tego serniczka,upieke:) cobyscie nie pomyslaly ze samolubna jestem hehheh i sama zjadlam:)

no i mamy slonko:) caly dzien ma byc taki:)ciekawe:)pranie wczoraj zrobilam i dzis do gazebo wstawilam ...na w razie co:) jakby jednak mialo padac to przynajmniej bezpieczne bedzie i nie zmoknie w tym namiocie hehehhe

ja dzis znow do centrum:( dominic street zaliczyc musze zeby werce pomoc...no ale dobre tego strony ze pogoda sliczna az chce sie zyc:)

milego dnia laski:)bede pozniej:)

aaaa Justynko chyba mozesz sprawdzic sobie on line oferte superquina:) bo u nich to promocje czasem tydzien tylko trwaja a ja powiem szczerze ze tam nie chodze bo drogo jak nie wiem co.....ale jak trza to poleze......sprawdz sobie on line:)

justynko sprawdzilam.... na mleka i pieluchy rozne jest promocja:):):):):):):):):):)mozesz sama zobaczyc czy jest to co cie interesuje:)buziole

Ostatnia edycja:
dzień dobry mamunie:-)
martuana jak się czujesz?liczę na to że już w porządku

krycha-no wiesz jak się mała tyle w nocy naje to w dzień już nie jest głodna:-p-może jakoś magazynuje,chomikuje czy coś

idę na śniadanko,do popisania potem-miłego dzionka

Hej dziewczynki;-)Boże czuje się jak nooowo narodzona:-):tak:czuje jeszcze coś na żołądku ale dawno się tak wyyyśmienicie nie czułam NIE MDLIIIIIIIIIII MNIE:-D hihi a sory za wczoraj niepotrzebnie pisałam zamętu narobiłam :zawstydzona/y:Ale naprawde wiedziałam jak wziełam do ust tą sałatke że mnie wezmie:no:i co i tak się pokusiłam rok temu miałam dokładnie to samo po dwóch maciupeńkich kęsach jakiegoś kraba czy krewetki a mama zjadła całą pake i nic:-DJa musze być uczulona nie ma innego wytłumaczenia już jak Cytrusek popołudniu u mnie był to czułam jak mi wierci a jak wyszła to MASAKRA Marek to mnie nie poznał :-pLaski żygałam gdzie popadnie aż wstyd :szok::eek::wściekła/y:Ale mam dobrego mężusia jeszcze mnie dziubkował i się biedulek martwił:-(Musze mu to dzisiaj wynagrodzić A energi dostałam dosłownie za dwoje:)))

ty z tym wynagradzaniem Marta to uwazaj lepiej....hehhe...bo cos ostatnio zle sie konczylo:)

a ja ziemniaczki wstawilam i czekam az sie ugotuja....do tego golabki( ze sloika hahhaha) .....a co...trzeba czasem se zycie ulatwiac:)
posprzatalam i jak juz wszystko zrobione bedzie to jedziemy na dominic street....moze uda mnie sie wyciagnac jakies info o co chodzi z tymi czekami ze znow zalegaja z platnoscia andrzejowi....normalnie masakra jakas.....ale jakby to mialo byc w druga strone to ciekawe jestem czy byliby tak cierpliwi.....ech.....

Witam i uciekam do fryzjerka.
Olivca dobry wybor ,nie wiem gdzie go bedziesz zamawiac,jesli sie zecydujesz ale u nas np trzeba go zamawiac wczesniej .Zalezy od sklepu ale u nas to 6 tygodni sie czeka, czasem w sklepie mozna juz kupic ale rzadko no i niemasz koloru, ktory ci sie podoba.Ale ty juz w Dublinie bedziesz mieszkac wiec moze odrazu uda ci sie kupic.

Ostatnia edycja:
Drozdusia, tak właśnie mi się wydaje :eek:... W nocy się naje tego najtłustszego mleka a potem w dzień fisiuje!!! Aga_irlandia, jakby to o nich chodziło to nie ma mowy o zwlekaniu z czym kolwiek :-D, wszędzie tak jest!!! A właśnie Martuana, gdzie reszta suwaczka??? Wygląda jakbyś miała urodzić Mareczka ponownie hahahahahahahaha ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja się czuję też prawie jak nowo narodzona a przynajmniej lekka jak piórko -wczoraj pofolgowałam sobie z jedzonkiem, chyba nie ma rzeczy której bym nie zjadła a dziś rano z kibelka nie schodziłam:-D:-D:-D Wreszcie mogę się zważyć:)

Do góry