reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejo laski, no i mamy weekendzik:-) A w niedzielę moja teściówka przylatuje:-) Baardzo spoko kobitka:-)
Dobrej nocki! Ja jeszcze dyżuruję, hihihi. Pewnie tu zajrzę...
Aaaa, właśnie-mogę o coś spytać? Czy nasza Megan w końcu jest przy nadziei? Bo już zdezorientowana jestem...:-)

A wkleję Wam jeszcze coś do śmichu;)

PEREŁKI z wypracowań szkolnych,

1. A do kotletów była sałata, którą mamusia przyprawiła potem.

2. Wojski przyłożył ucho do ziemi i usłyszał tupot niedźwiedzich kopyt.

3. Robak, ratując Tadeusza, strzelił do niedźwiedzia, który nie wiedział, że jest jego ojcem.

4. Rycerze urządzali teleturnieje.

5. Było ich tysiące, a nawet setki.

6. Pan Dulski był sterylizowany przez żonę.

7. Tatarzy jeździli konno i pieszo.

8. Boryna był teściem żony syna Antka Hanki.

9. Ludwik XIV był samolubem. Twierdził, ze Francja to ja.

10. W odróżnieniu od innych zwierząt ptaki maja nakrapiane jaja.

11. Biesiadowali przy suto zastawionych stolcach.

12. Po jednej stronie rynku naszego miasteczka stoi kościół, po drugiej stronie ratusz, a dookoła wybudowano same nowe domy publiczne.

13. Meteorolodzy wychodzą trzy razy dziennie oglądać swoje narządy.

14. Rodzicami Żeromskiego byli Józef i Wincenty Żeromscy.

15. Anielka mimo zakazu ojca kolegowała się z Magdą i świniami.

16. Kangur ma łeb do góry, dwie krótkie przednie kończyny, dwie tylne długie, a w worku ma brzuch na małego i długi ogon.

17. Jej córeczka Ania uśmiechnęła się pod wąsem.

18. Straszne były te krzyżackie mordy.

19. Bandyci wpadli do sklepu i wymordowali samoobsługę.

20. Kiedy Adam Mickiewicz zawiódł się na kobiecie, wziął się za Pana Tadeusza.

21. Przedstawicielem materializmu był Demokryt z Abwehry.

22. Górnik pogłaskał konia po głowie i cicho zarżał.

23. Faraona nosili w lektyce, a poddani padali mu na twarz.

24. Środkiem płatniczym w Rosji są wróble.

25. Królik posiada głowę, uszy i linienie.

26. Strażacy śpią w kalesonach i maja tam dzwonki alarmowe.

27. Wiedział, że w okularach jest mu do twarzy, dlatego nosił je zawsze w kieszeni.

Ostatnia edycja:
heheh Ania dobre!!!!:-D:-D:-D a co do prezencikow to dostalismy sliczne ciuszki, misiaki, mnostwo kosmetykow ( wiesz taki zapas na rok ;-)) pampki, pozytywke zeby sie niuni lepiej zasypialo.... jeszcze raz dziekujemy!!!!!!:tak:a co do Megan to jest przy nadziei :) wariatka z niej..... :-D:rofl2::-Dale co tam pokreconym sie lepiej zyje... bedzie miala wesolo.....

Kasia GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra 5kilo!!!!!!!!!!!!!! podziwiam Cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja sie juz zegnam.... moje Malenstwo juz spi a ja ide sie potulic do mezusia:)

dzień doberek.no to mamy z powrotem irlandzką pogodę za oknem i nie powiem żeby ten fakt mnie cieszył.tyle że naszym brzuchatkom łatwiej teraz będzie złapać oddech:-)
zmykam na jakieś żarełko i upichcić jakiś obiadek.miłego dzionka

dzien doberek:):):)

krycha dzieki za namiary na sklep:) nastepnym razem jak zalicze centrum to napewno tam zajrze:)moze mi sie jakis wozek spodoba:)

a mnie wczoraj skurcze meczyly....i tak do 4 rano......teraz na razie jest dobrze.....i do tego wszystkiego od wtorku pobolewaja mnie plecy.....ale to nie kregoslup:(
no nic.....dzis bede chyba polegiwac ile sie da.....
milego weekendu....

Dzień dobry!!! Aine, super poczytać sobie o takich wpadkach z rana :-D:-D:-D!!!! Aga_irlandia, nie ma problemu ;-)...

Nie pospałam dziś za dużo, oj... Oliwka znów popłakiwała w nocy a ząbków jak nie było tak nie ma :errr:... Mogły by się Jej w końcu przebić, ech...

Udanego dnia życzę, papatki :sorry2:

reklama
Witka:-)
Zdjecia wczoraj robila Justynka,Megan...i to chyba tyle.Naszej nadwornej fotoraf czyli Oli nie bylo niestety:zawstydzona/y:Ja tez sie przypominam ze zdjeciami;-)
Bozenko Julka to baaardzo Adasia sobie upodobala,chyba braciszka by chciala:-D
Lece ogarnac balagan,przed ta przeprowadzka to mi sie sprzatac nie chce:confused2:Ale trzeba chociaz poodkurzac.No i zaczac sie zbierac powoli:sorry:
No to milego dnia

Do góry