reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no ja mam nadzieje dowiem sie ile wazy ten moj lokator za 3 tygodniedziewczyny mniej wiecej mialy 3,5 kilo i 60 cmwiec to tez pewno takie bedzie ale kto wie
no ja mam nadzieje dowiem sie ile wazy ten moj lokator za 3 tygodniedziewczyny mniej wiecej mialy 3,5 kilo i 60 cmwiec to tez pewno takie bedzie ale kto wie
Aga a ostatnio Ci mówili, ile waży? ciekawa jestem
aga_irlandia
nie mowili bo scan to miala wtedy co za skurczami wyladowalam ale to taki szybki byl czy wszystko w porzadku
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
No Kasiulka -respect
Aine ja sobie tak mysle teraz ze mysmy byly w szpitalu w tym samym czasie(bo ty chyba rodzilas w Limerick w maternity,no nie?)Bo ja po porodzie lezalam 5 dni w szpitalu,szkoda ze sie nie znalysmy wtedy
Aine ja sobie tak mysle teraz ze mysmy byly w szpitalu w tym samym czasie(bo ty chyba rodzilas w Limerick w maternity,no nie?)Bo ja po porodzie lezalam 5 dni w szpitalu,szkoda ze sie nie znalysmy wtedy
aga_irlandia
gosia ona w Polsce rodzila
heheh cytrusku, ja w Polsce rodziłam:-) ale faktycznie nasze małe prawie równolatki!! kilka dni różnicy!:-)No Kasiulka -respect
aga_irlandia
dobra
ja uciekam
milego wieczorku i weekendu wszystkim zycze
ja uciekam
milego wieczorku i weekendu wszystkim zycze
reklama
K
krycha
Gość
My już też w końcu w domku ... Byłyśmy jeszcze z Drozdusią u Camomile i Igorka w szpitalu odwiedzić - dzielny chłop z Niego, młode pielęgniarki czaruje a przede wszystkim czuje się dużo lepiej!!!!!! Super imprezka była i miło spędziłyśmy z Wami czas, dzięki ;-)! Justysia21, Julcia jest słodziutka, ale to już wiesz hehehehehehehe !!! Olivca, ciekawa jestem jak tam Twoje poszukiwania... Wielka szkoda, że Ciebie dziś z nami nie było :-(!!!
Kasia Irlandka - OGROMNE GRATULACJE - 5 kilo wow !!! Szybkiego powrotu do formy Ci życzę i zdrówka dla Maleństwa :-), oby się dobrze chowała...
A kto fotki pstrykał? Proszę o przesłanie
Ms.Marple, jak Bąbellllo się czuje?
Kasia Irlandka - OGROMNE GRATULACJE - 5 kilo wow !!! Szybkiego powrotu do formy Ci życzę i zdrówka dla Maleństwa :-), oby się dobrze chowała...
A kto fotki pstrykał? Proszę o przesłanie
Ms.Marple, jak Bąbellllo się czuje?
Ostatnio edytowane przez moderatora: