reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hej laski.spotkanie rzeczywiście bardzo udane i piszę się na więcej.po powrocie miałam jeszcze sporo energii i posprzątałam co nieco w chałupce.zaraz nakarmię i wykąpię małą i do łóżeczka bo coś mi dokazuje.a propo spotkań-zapraszam mamuśki do siebie na posiadówkę.wiem że macie rożne obowiązki i ciężko się wam zebrać w większym gronie dlatego nie chcę narzucać konkretnego terminu.więc może jak się jako tako dogadacie i zbierzecie ekipę to zameldujecie się a ja się dostosuję.nawet wam upiekę jakieś dobre ciacho.także przemyślcie to babeczki:-)

justysia21- dzięki za gościnę.Juleczka jest przesłodka i prześliczna

Dziewczyny czy ktoras z was wie gdzie w Limerick jest sklep/hurtownia kosmetyczno-fryzjerska? Wiem nawet ze cos jest czynne w niedziele ale nie bardzo wiem gdzie to sie znajduje....hm....pomozecie?:happy:

jest taka hurtownia na thomas street na pewno bo tam chodzę,pracują tam nawet polki.zapomniałam tylko jak się nazywa ale jest niedaleko polskiego sklepu

już mi się przypomniało-ta hurtownia nazywa się sally

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
justysia przesłodka, twoja córcia:tak: też chcę taką:-D:-D
jak zwykle miłe spotkanko:tak::tak::tak:
poproszę foty też

drozdusia co ty wciągasz, że masz tyle energii:szok::-D:-D:-D mogę ci udostępnić moją chatę do sprzątania bo zarośnięta jest:tak::-D:-D:-D
ehh młodość --ja już stara rura jestem:confused2:

Kasia Irlandka imponujące baby:szok::-D:-D jak Ty to zrobiłaś? nie starcza mi wyobraźni:baffled::-D:-D obok mnie na porodówce leżało 5kg dziecko widziałam jaki to kolos drozdusia go też widziała:tak:

cieszę się, że Igorek juz się dobrze czuje ufff

cytrusek Julcia już wyrosła odkąd ją widziałam ostatnio i ślicznie mówi, powiedziała Bąblowi "smacznego" jak jadł obiad:tak::-D:-D

olivca jak tam poszukiwania?

natinke ty ślicznie wygladasz w ciąży--pozazdrościć:tak::tak:

Bąbel dzisiaj nieswój ale gorączki już nie ma:confused2:
zaraz będzie sie kąpał i do łóżeczka, mam nadzieję, że jutro mu przejdzie

ms.marple-to prawda,mam dobrego dilera;-) daj znać jak będziesz się wybierała do martuany po weekendzie to chętnie się z tobą zabiorę żeby ją jeszcze zobaczyć przed wyjazdem do polszy

Aga_irlandia, sklep BabyWorld jest na rogu Roches St. i Parnell St., jak idziesz od hotelu Mariott w górę, po lewej stronie ;-)

reklama
Do góry