D
drozdusia
Gość
hej laski.spotkanie rzeczywiście bardzo udane i piszę się na więcej.po powrocie miałam jeszcze sporo energii i posprzątałam co nieco w chałupce.zaraz nakarmię i wykąpię małą i do łóżeczka bo coś mi dokazuje.a propo spotkań-zapraszam mamuśki do siebie na posiadówkę.wiem że macie rożne obowiązki i ciężko się wam zebrać w większym gronie dlatego nie chcę narzucać konkretnego terminu.więc może jak się jako tako dogadacie i zbierzecie ekipę to zameldujecie się a ja się dostosuję.nawet wam upiekę jakieś dobre ciacho.także przemyślcie to babeczki:-)
justysia21- dzięki za gościnę.Juleczka jest przesłodka i prześliczna
jest taka hurtownia na thomas street na pewno bo tam chodzę,pracują tam nawet polki.zapomniałam tylko jak się nazywa ale jest niedaleko polskiego sklepu
już mi się przypomniało-ta hurtownia nazywa się sally
justysia21- dzięki za gościnę.Juleczka jest przesłodka i prześliczna
Dziewczyny czy ktoras z was wie gdzie w Limerick jest sklep/hurtownia kosmetyczno-fryzjerska? Wiem nawet ze cos jest czynne w niedziele ale nie bardzo wiem gdzie to sie znajduje....hm....pomozecie?
jest taka hurtownia na thomas street na pewno bo tam chodzę,pracują tam nawet polki.zapomniałam tylko jak się nazywa ale jest niedaleko polskiego sklepu
już mi się przypomniało-ta hurtownia nazywa się sally
Ostatnio edytowane przez moderatora: