reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
MARTUANA poopowiadaj jak tam w wesolym miasteczku ja sie tez musze mybrac
A więc wstęp do wesołego 1 jurek a karuzele z reguły 2-3 euro tylko jakieś tam wystrzelenie jak by z procy 10 euro kosztowało:) Ja oczywiście ubawiłam się widokiem jak moi wariowali :-DNawet nie wiedziałam że mam dziweczyny takie odważne razem z moim i moją siostrą wkręcali się na czym się da a mnie muliło od samego patrzenia:-D a brzucho mi wytrzęsło ze śmiechu bo tam masz takie monitory na których podpatrujesz reakcje bawiących się heheh fajna zabawa :-Dale ubierzcie sobie jakieś spodnie rybaczki i buciory co by wam żal ich nie było bo syf masakra taki sam zapaszek:tak:bo to na jakiś polach ale zabawa przednia:-Dpolecam:))

witajcie dziewczynki:-D

alex śliczne dzieciatki masz

drozdusia a może powinnaś więcej rutyny wprowadzić, dzieci są wtedy spokojniejsze
wiem, że łatwo powiedzieć ale z Bąblem o konkretnej godzinie idziemy do sypialni, przytulam go i zasypia

spadam na śniadanko

witam drogie mamuśki!!!!!!
jestem Krzysiek przyjechałem w odwiedziny do Krychy, chciałem się poskarżyć na Kryche:p każe mi cały czas jeść ledwo zjedliśmy śniadanie i zaraz wychodzimy do kfs znowu jeść
drogie panie apeluje do was przemówcie jej do rozsądku help!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam drogie mamuśki!!!!!!
jestem Krzysiek przyjechałem w odwiedziny do Krychy, chciałem się poskarżyć na Kryche:p każe mi cały czas jeść ledwo zjedliśmy śniadanie i zaraz wychodzimy do kfs znowu jeść
drogie panie apeluje do was przemówcie jej do rozsądku help!!!!!!!!!!!!!!!!!
krycha nie myślałam, że z ciebie taka sadystka:szok::-D:-D:-D
daj Krzyśkowi trochę pogłodować :tak:;-)może chłopak dba o linię:eek:

Wiecie co...Brak mi słów na tutejszych lekarzy:wściekła/y: To są po prostu DEBILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy: Chcą zniszczyć zdrowie mojego dziecka swoją niewiedzą a co najgorsze upierają się, że mają rację:crazy:

reklama
Do góry