justysia21
Elfikowa mama :D
Hej dziewczynki... a ja dopiero wstala a moj Elfik jeszcze spi.... ona to o konkretnych godzinach sie budzi... i punktualna jak w zegarku.... pierwsza pobudka na jedzonko jest o 2 o tej wyzerce to ona sobie jeszcze z pol godzinki gada a pozniej to juz rancem tak kolo 7 zje i tak spi nie wiadomo do ktorej..... hihihih wiec jak narazie sie wysypiamy
ojjj Martus ja tez bym chciala na wesole miasteczko sie wybrac ale ja tez chyba jeszcze nie moge..... bo jakby mnie tam wpuscic to na wszystko bym wlazla..... a tak poza tym to dobre ceny w tym miasteczku... myslalam ze bedzie duuuzo drozej.....
Bozenka jeszcze raz dzieki za pampki nie spodziewalam sie ze ich tak duuuzo....
No a ja narazie znikam bo sie wybieramy na spacerek jak oczywiscie zjem sniadanko milego dzionka
ojjj Martus ja tez bym chciala na wesole miasteczko sie wybrac ale ja tez chyba jeszcze nie moge..... bo jakby mnie tam wpuscic to na wszystko bym wlazla..... a tak poza tym to dobre ceny w tym miasteczku... myslalam ze bedzie duuuzo drozej.....
Bozenka jeszcze raz dzieki za pampki nie spodziewalam sie ze ich tak duuuzo....
No a ja narazie znikam bo sie wybieramy na spacerek jak oczywiscie zjem sniadanko milego dzionka