reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hej dziewczynki... a ja dopiero wstala a moj Elfik jeszcze spi.... ona to o konkretnych godzinach sie budzi... i punktualna jak w zegarku.... pierwsza pobudka na jedzonko jest o 2 o tej wyzerce to ona sobie jeszcze z pol godzinki gada a pozniej to juz rancem tak kolo 7 zje i tak spi nie wiadomo do ktorej..... hihihih wiec jak narazie sie wysypiamy :-D:-D:-D
ojjj Martus ja tez bym chciala na wesole miasteczko sie wybrac ale ja tez chyba jeszcze nie moge..... bo jakby mnie tam wpuscic to na wszystko bym wlazla..... a tak poza tym to dobre ceny w tym miasteczku... myslalam ze bedzie duuuzo drozej.....
Bozenka jeszcze raz dzieki za pampki nie spodziewalam sie ze ich tak duuuzo....:tak::tak::tak:
No a ja narazie znikam bo sie wybieramy na spacerek jak oczywiscie zjem sniadanko :) milego dzionka :)

reklama
witam drogie mamuśki!!!!!!
jestem Krzysiek przyjechałem w odwiedziny do Krychy, chciałem się poskarżyć na Kryche:p każe mi cały czas jeść ledwo zjedliśmy śniadanie i zaraz wychodzimy do kfs znowu jeść
drogie panie apeluje do was przemówcie jej do rozsądku help!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-D:-D powaliło mnie na łopatki ze śmiechu:-D Krzychu, dobrze robi kobita:-p u mnie miałbyś tak samo:-D

Camomile, trochę zmartwił mnie Twój post..O co chodzi? co lekarze takiego wymyślili??

AINE otóż moje dziecko nie może miecABSOLUTNIE ZADNYCH zastrzykow robionych domiesniowo. ostatnio szczepionke zrobili mu wlasnie w ten sposob i jak powiedzialam o tym naszej doktor z dublina to ta sie za glowe zlapala. ze szpitala na doradoyle powiedzieli mojej public nurse ze szczepionki sa domiesniowe i ta sie ze mna klocila:crazy: to sa DUPY a nie lekarze. na nastepna szczepionke jedziemy do Dublina.

AINE otóż moje dziecko nie może miecABSOLUTNIE ZADNYCH zastrzykow robionych domiesniowo. ostatnio szczepionke zrobili mu wlasnie w ten sposob i jak powiedzialam o tym naszej doktor z dublina to ta sie za glowe zlapala. ze szpitala na doradoyle powiedzieli mojej public nurse ze szczepionki sa domiesniowe i ta sie ze mna klocila:crazy: to sa DUPY a nie lekarze. na nastepna szczepionke jedziemy do Dublina.

:szok: bez komentarza, brak słów..!!!!!!!!!!!!!!!!!

witajcie dziewczynki:-D

alex śliczne dzieciatki masz

drozdusia a może powinnaś więcej rutyny wprowadzić, dzieci są wtedy spokojniejsze
wiem, że łatwo powiedzieć ale z Bąblem o konkretnej godzinie idziemy do sypialni, przytulam go i zasypia

spadam na śniadanko

rutyna w przypadku Laury się nie sprawdziła.codziennie kąpałam ją o stałej porze i o stałej porze kładłam ją spać.tak samo z posiłkami.zawsze starałam się żeby jadła o podobnych porach.widać moja córcia nie jest dzieckiem które można ustawić jak w zegarku.w końcu to lwiątko-ciągle walczy:-)

no Krycha prawdziwa z ciebie gospodyni.tak trzymać.ja swoim gościom też żarełka nigdy nie żałowałam.a dobry gość to taki co dużo zje:-).pozderki

rutyna w przypadku Laury się nie sprawdziła.codziennie kąpałam ją o stałej porze i o stałej porze kładłam ją spać.tak samo z posiłkami.zawsze starałam się żeby jadła o podobnych porach.widać moja córcia nie jest dzieckiem które można ustawić jak w zegarku.w końcu to lwiątko-ciągle walczy:-)

dokladnie to samo bylo u nas:tak:

a może wypróbuj wiedzę polskiej pediatrki w medipolu, gdyby się udało nie musiałabyś jeździć tak daleko z maluszkiem:nerd:
doktorka jest miła i dokładna my tam szczepimy Bąbla od początku

witam drogie mamuśki!!!!!!
jestem Krzysiek przyjechałem w odwiedziny do Krychy, chciałem się poskarżyć na Kryche:p każe mi cały czas jeść ledwo zjedliśmy śniadanie i zaraz wychodzimy do kfs znowu jeść
drogie panie apeluje do was przemówcie jej do rozsądku help!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAHAHHAHH ale się ubawiłam dobre hehh:-D ja znam to od strony swojego męża zawsze się musi odchudzać i dbać o linie heheh ale jeść uwielbia i jeszcze w odkurzaczs się bawi bo i po dziewuchach wszystko sprzątnie:-D;-) Justyś Avonik Agusia odebrała i kaska u mnie czeka:))

reklama
Heeheheh, Martuana, dzięki za komenta na nk!:-D To Ty też wymiatasz na gitarze?? nic się nie chwaliłaś na forum:-)

Do góry