reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

A my jedziemy do wesołego miasteczka bo jest od dzisiaj w Limericku:)M obiecał że na młota wejdzie :-Dsama bym weszła ale duże prawdopodobieństwo że maluszek by mi w trakcie wypadł którąś dziurką i nawet bym nie zauważyła heheh:-Dale może pobawie się na czymś innym bardziej przysposobionym dla mnie;-)

A gdzie jest w Limerick to wesole miasteczko bo my to na bank bysmy sie w niedziele wybrali

reklama
Dzień dobry :-)!!! Uffff, poczytałam Was sobie w wolnej chwili a teraz mi brakuje czasu na długie klepanie, więc...

Krycha albo dziewczyny ktorych dzieci maja irlandzki paszport...kto wam podpisywal ta deklaracje A ?

Dyrektorka z męża pracy :tak:!

Cytrus, ja również dołączam się już dziś do życzeń :rofl2: - 100 LAT 100 LAT hihihihi... Skorzystam z okazji, że dziewczyny się pomyliły o jeden dzień :-p i już Ci pożyczę samych dobrych rzeczy, bo nie wiem czy jutro będę miała kiedy zasiąść przed kompem... Jutro nam się Parkway kłania i dzięki pogodzie wsio na nogach ;-)!!!!

Justysia21, super wiadomość :-)!!! Myślę, że jak Julcia zaskoczyła to teraz już z górki!!! Ot i kolejny powód do radości hehehehehe...

Martuana, udanej zabawy na tym wesołym miasteczku!!!

Ms.Marple, gratulacje dla Bąbla za drugiego ząbka :-D:-D:-D!!!!!!!

I w ogóle wszystkie mamusie bardzo serdecznie pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sorry:

Miłego popołudnia życzę i do klikania :-D!!!!!

No to w takim razie ja sie postaram jutro u Ciebie byc Marta rano:-)Ola,bedziesz tez nie?
Krycha dzieki za zyczenia:tak:
A co do tych dwu dniowych urodzin to ja juz dzis mojemu W. rano powiedzialam ze dzis sa moje prawie urodziny:-D,jutro urodziny a w sobote prawie po urodziny:-D:-D:-D
A Ty MArta koduj wszystko w tym wesolym miasteczku,ceny i atrakcje jutro czekam na relacje,sama bym sie z checia wybrala:tak:

dzień dobry mamusie:-) piękna dziś pogoda, oby tak cały czas. Max cały dzionek na dworku w samych bodziakach, super.. Zazdroszcze Wam odwagi, mnie by musieli dobrze zapłacić lub upić [ hehe..] żebym weszła na jaką kolwiek karuzele, miłej zabawy mamusie :-)

nam też podpisał nasz irlandzki gp.podpisać może też ksiądz,nauczyciel,notariusz.w tym formularzu gdzieś na końcu jest lista osób które mogą to podpisać
Ja to wszystko wiem bo Nico tez ma irl paszport :tak:tylko moj brat ma z tym maly problem,dlatego pytam jak to bylo u was. U lekarza sa zapisani dopiero od 3 miesiecy jak Asia przyjechala wiec nie iwem czy lekarz im podpisze :confused: a mi podpisywal polski ksiadz ale jest teraz 3 tyg na urlopie a jemu zalezy na czasie. Irl ksiadz powiedzial ze nie podpisze bo go nie zna.:baffled:. Tak naprawde to osobiscie zna go tylko szef z jego pracy ale to chyba nie przejdzie....

A co ciekawego jest w tym wesołym miasteczku??Mam trochę daleko do niego i mały jest za młody ale kto wie.. Może następnym razem:-p
Ale mam dobry humor:-D Co jedno piwko może zrobić z człowiekiem:-D

reklama
Miał być wieczór a tu d...a:wściekła/y: Młody znów ma problemy ze spaniem i pewnie znów mi zejdzie na uspokajaniu:-(

Życzę Wam dobrej nocki i miłego weekendu bo my już od północy weekendujemy:-DCiao

Do góry