reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam w pochmurny dzionek.

Ja tak niemoge, bo M jk milosc to jak swietosc dla mnie, odizolowuje sie od meza i dziecka idac do gory do sypialni w dodatku zakladam sluchawki hihi normalnie jak stara babcia :-D, ktora ogkada wnezuelskie seriale :-D

U nas slonca ani widu a ni slychu :szok:
ja tak kiedys oglądałam, teraz juz mi sie troche znudziło

u mnie leje:-:)baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja optymistycznie wystawiłam pranie na balkon, no bo jeszcze słonko świeci :-p!!! W sumie balkon jest zadaszony i padać na pranko nie będzie, ale, niestety, od wilgoci już go nie uchroni, więc chyba zabiorę je spowrotem do domu :baffled:...

Ms. Marple, czyli jesteśmy na podobnym etapie hehehehehe... Ale fajnie, że już zaczął Adać raczkować!!!! Włąsnie, Olivca i Martuana, trzymam kciuki za pomyślne załatwienie sprawy i nie dajcie się!!!!!! No i nie denerwujcie za bardzo!!!

Siestem;-)dobry dzien!
Ja nie chce deszczu!Rodzice wstali rano szumu narobili ze piekna pogoda a ja im zimny prysznic zafundowalam ze to Irlandia i ze pewnie bedzie padac:wściekła/y:
Dziewczynki wojowniczki trzymam kciuki za Was,dajcie znac pozniej co i jak.
Ola ja mam do Ciebie tez prosbe,ale to na priva:tak:Milego dnia i miejmy nadzieje ze slonecznego...no przynajmniej bezdeszczowego:baffled:
A bym zapomniala Aga ty mi kiedys mowilas o tej stronce z ktorej mozna sciagnac na pulpit prognoze pogody,przypomnij mi prosze:sorry2:

Milego dnia i miejmy nadzieje ze slonecznego...no przynajmniej bezdeszczowego:baffled:
A bym zapomniala Aga ty mi kiedys mowilas o tej stronce z ktorej mozna sciagnac na pulpit prognoze pogody,przypomnij mi prosze:sorry2:
cytrus ty na prawdę chcesz się cały dzień dołować patrząc na prognozę na pulpicie:confused::-D:-D
ja mam na stronie startowej googla --nic miłego:dry:;-)

moje są takie przyrośnięte do płytki:dry:
To ich w żadnym wypadku nie ruszaj, moje sa też przyrośnite do płytki i w życiu ich nie dotykałam dlatego nie wiem nawet co to skórki a jak zaczniejsz raz no to już fundowane codwutygodniowe kuracje. A ja pamiętam Twoje paluszki i nie mów nie mów nic o skórkach:):-);-):tak:
Cytrusku to pisz, ja czekam juz na Martuanne i śmigamy:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

moje są takie przyrośnięte do płytki:dry:
No to mozesz je zmiekczyc jakim preparatem do tego i wtedy latwiej ci je bedzie odsunac jakims kopytkiem czy patyczkiem....wtedy latwiej je wyciac jak jest co, a jak nie to moze to wystarczy ...;-)

To ich w żadnym wypadku nie ruszaj, moje sa też przyrośnite do płytki i w życiu ich nie dotykałam dlatego nie wiem nawet co to skórki a jak zaczniejsz raz no to już fundowane codwutygodniowe kuracje.
Jak nie ma co wycinac to nie ruszamy ,ale czasami sa skorki na pol paznokcia i gdybym tak zostawila nakladajac zel to zapowietrzylby sie po kilku dniach...;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pamiętam, że kiedyś w Avonie był taki fajny preparat do zmiękczania skórek, naprawdę działał rewelacyjnie. Potem wystarczyło tylko te skórki delikatnie odsunąć i same odppadały. Nie mam pojęcia,c zy jeszcze go sprzedają...

Do góry