reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
krycha nic nie kupiłam, bo ciuszków nie chciałam ani dla siebie ani dla dziecia bo ma za dużo:-D, na perfumy było tylko 10% upustu i gostha nie było:dry:

Eeeeeee tam, to lipna promocja hehehehehe ;-)!!! Ale mąż pewnie happy, co?

Dlatego się chwalę. Bo kto lepiej zrozumie moją radość jak nie inna matka:-)

I bardzo dobrze!!! Oliwka też była bardzo aktywnym dzieckiem i szybko zaczęła próby dźwigania, ale niestety trzeba było Ją stopować, bo kręgosłup jeszcze za słabiutki hihihihihi, ale pamiętam, że uparta była!

jak to dobrze mieć kogoś w centrumJ
Zapomniałam Ci powiedzieć o solarium, ja właśńie chodziłam tam koło bus station i byłam mega zadowolona, pani nam zawsze doradziła na którym łóżku sa nowsze lampy no i efekt bez porównania do pozostałych bo napradę szybciutko opalałoJ

Uwaga godna zapamiętania i o ile dobrze kojarzę to tam też pracuje siostra Natinke18 :confused::-)... Powiadasz, dobrze mieć kogoś w centrum - też tak uważam ;-) i nie zapominajcie o tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Justysia21, no i sobie wykrakałaś - będzie poród z udziałem mamy, no chyba, że Cię złapie niebawem :szok:.... I już teraz nie wiem czy Ci tego życzyć czy nie :oo2:!!!

Hello:-)Ja jutro wieczorem nie bede u Justysi bo mezus ma druga zmiane i niemam jak sie do niej dostac,niestety
Justynko w takim razie ja odbiore je w przyszlym tygodniu,oki?
Spadam dziewuszki bede pozniej

Justysia21, ja też się przypominam ze swoim plastikiem :sorry2:!!! Może podrzuciłabyś do Megan234, a ja sobie w przyszłym tygodniu od Niej odbiorę, dobrze?

reklama
Do góry