reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

no właśńie wszystkie się holideują :) Ale gdzie skoro taka brzydka pogoda? My wróciliśy właśńe z urodzinek, tylko że moje ciacho nie rozpoczęte, zapakowane zostało a jedliśmy takiego gotowca z tesco hihi:) No i widziałam już bliźniaki tygodniowe, są z miksowanego związku, dwoje chłopców i wiecie że jeden jest jasny a jeden ciemny? No nic może większy się ruch zrobi po sjeście bo chyba nikt w Limerick nie griluje...
A jak tam Dublińczycy co?

reklama
Dzień dobry!!!! Ale widzę zastój tu jakiś, oj :baffled:!!! A pogoda przecież do kitu, hm... W łóżkach pozalegały czy co????? A ja już odprawiłam swoją siostrę i teraz zostałałm z chrześniakiem do soboty hehehe... Oliwci bardzo podpasował, bo szeleją razem, także będzie wesoło myślę :-)!!!!

Gastone, dobrze, że cało wyszliście z tej niemiłej przygody!!! Ale to musiał być ciekwy widok - auto bez kierowcy :szok:, hm...

Megan234, STO LAT STO LAT :-p!!!!!!

No to zmykam, może będzieci później :sorry2:... Narka

No am oj tato jak opowiadalam mu na skypie o calym zdarzeniu to na poczatku sie smial bo myslal zeja mu zmyslona hostoryje opowiadam a potem jak doczytal do konca do smiechu mu nie bylo :no:
aaa Krycha a gdzie ta nasza megan sie podziala , wieszz cos?
no właśńie wszystkie się holideują :) Ale gdzie skoro taka brzydka pogoda? My wróciliśy właśńe z urodzinek, tylko że moje ciacho nie rozpoczęte, zapakowane zostało a jedliśmy takiego gotowca z tesco hihi:) No i widziałam już bliźniaki tygodniowe, są z miksowanego związku, dwoje chłopców i wiecie że jeden jest jasny a jeden ciemny? No nic może większy się ruch zrobi po sjeście bo chyba nikt w Limerick nie griluje...
A jak tam Dublińczycy co?

Ja widzialma takie blizniaki gdzies w jakiejsc gaazecie i smieszne to bo kto by kiedys pomyslal ze to mozliwe :-D A jak dzieci beda starsze i beda mowily : to moj brat blizniak - to beda na nich patrzec o tak :szok: bo ludzie dlugo jescze nie uwierza ze przeciez to natura i soro tato ciemnoskory albo odwrotnie to przecie to mozliwe.Olivcia ja nie moge sie doczekac zeby zobaczyc twoje cudenko :tak:

Dobry wieczor:-)Mnie nie bylo bo bylam u przyjaciolki na noc i tak poimprezowalismy ze nie przytomna dzis jakas jestem:-(ale bylo super!
Widze ze Megan ma urodzinki wiec Wszystkiego najlepszego zycze:tak:
A co do nocnikowania to ja probowalam z Jula i sika na nocniczek,tyle ze to byly takie proby(pisalam juz chba wam o tym).Takie nocnikowanie zacznie sie mysle zaniedlugo,czekam na cieplejsze dni bo u mnie to pizga jak niewiem:no:.
Dobra lece robic kolacyjke.Zakrecona jestem caly dzien mysle ze niedziela dzis.
Gastone szok normalnie:szok:

Ms.Marple ale masz fajniutjiego avarta:happy2:
Gastone to będzie istne cudeńko bo sama nie potrafię wyobrazić sobie tej mieszanki więc czekamy na całkowitą niespodziankę. :confused:
Cytrusku ale fajnie tak poimprezować.... my gdzie nie pójdziemy to coś jest, po malibu łazi za mną martini.... I jak już będę mogła to chyba sama całą butelkę wypiję hihi:-D
Mi też się wydaje że dziś niedziela, zaraz muszę się porządnie najeść na kolacyjkę bo jutro glukoza więc pewnie do 12stej będzie mi w brzuchu burczało:)

Ruchu faktycznie dzis tu nie ma.Co niektorzy maja naprawde dluuugi weekend.Ech a co u niektorych zwykla codziennosc...Ech to ja sie pozegnam bo cos zmeczona jestem ta codziennoscia hehe

hejo laski, no Aga nie jest już mamą z Limerick-została u nas!!!!

hehe,żartuję;) dojechali, pewnie niedługo skrobnie:)

ale było suuuuuuuper!!!!:)

hejo
dla odmiany ja jeszcze stukam:szok:
piekę sobie chleb i jeszcze 25 min muszę czekać bo wyrobiłam się wcześniej:dry:
mam nadzieję, że udał wam się weekend (gastone miała wypas wrażenia:shocked2:)
nasz był drętwy jak flaki z olejem:-D:-D
przez denną pogodę oczywiście:cool2:

aine i aga w pięknym miejscu byliście:tak: widziałam na nk a gdzie to jest?
olivco avatarek musiałam zmienić bo się obraziłam na słońce

reklama
Do góry