reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dobryyyyyy:-)
Sloneczko sie przebija czyli jest nadzieja:-D
Beatke ja wciaz rozwazam ta diete...mama za trzy tygodnie przyjezdza,potem komunia siostrzenicy:sorry:kurcze tylko kusic beda.Choc moje odbicie w lustrze mowi a raczej krzyczy:Zacznij diete:angry:!!!
Milego dnia

witam w niedzielny poranek, mam nadzieje ze bedzie rwonie piekie jak wczoraj.A wczorj spedzilismy caly dzien w Birr.Bylo cudownie.

dzień doberek miłej niedzieli
my chyba gdzieś ruszymy , będzie ładna pogoda może do celtic park,:tak:
justyś jak samopoczucie?

aine
burczało mi w brzuchu bo zjadłam kolację o 19tej i już nie chciałam podjadać przed spaniem, najwyraźniej codziennie jeszcze coś wrzucałam na ruszt o tej porze:zawstydzona/y:

beakta ruszaj z nami w grupie raźniej:tak:
może i cytrusek się zmobilizuje

aine[/B][/I][/U] burczało mi w brzuchu bo zjadłam kolację o 19tej i już nie chciałam podjadać przed spaniem, najwyraźniej codziennie jeszcze coś wrzucałam na ruszt o tej porze:zawstydzona/y:

hehe:-) a ja-jak mi się ssanie włącza przed snem-to jem jaką sałatkę albo plasterek chudej wędliny czy coś takiego...
Ahadziewczyny, ja mniej więcej od tygodnia jestem cichaczem na tej SB:-D przyznam, ze zdarzały mi się wpadki-najcześciej jedzonko w restauracjach:zawstydzona/y: , ale i tak 7 kilo straciłam. Od 3 dni trzymam się ściśle zasad SB(no może z wyjątkiem jednej-popijam czerwone winko, bo uwielbiam...:-) )

Ahadziewczyny, ja mniej więcej od tygodnia jestem cichaczem na tej SB:-D przyznam, ze zdarzały mi się wpadki-najcześciej jedzonko w restauracjach:zawstydzona/y: , ale i tak 7 kilo straciłam. Od 3 dni trzymam się ściśle zasad SB(no może z wyjątkiem jednej-popijam czerwone winko, bo uwielbiam...:-) )
7 kilo?:eek:...to moze i ja sie skusze...juz zagladalam na przepisy.Jak nie wezme sie za SB to napewno znowy odstawie slodycze,tym razem dorzuce jeszcze chipsy:tak:Przynajmniej sie postaram:-D
ej ale pogoda cosik sie nam dzis popsula...gdzie to sloneczko?!

7kg?!!!!! brawo!!!!!! ja też tak chcę buuuu,
ale muszę powiedzieć,że samopoczucie miałam przednie bo byłam z siebie dumna, że nic nie podjadałam :sorry::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry