POWODZENIA DLA BRATOWEJ I DZIDZIUSIAA pozatym zgadzam się jak najbardziej co do tych zakupków takie cieszą baaaaardzo)Sama kupiłam ostatnio kilka rzeczy dosłownie nóweczki za 10 i 20 cent.sztuka ale miałam frajde)Ale dzisiaj zrobiłam super zakupy w name.it obniżka 50%supcio obkupiłam dzieciaczki)Wydałam majątek ale zawsze mogłam wydać 50%więcej jak to mówi moja połowica hahhahhzawsze jest pretekst do zakupówHm...no to pisze jeszcze raz to samo. Moja bratowa musi zostac w szpitalu do konca....:-(...ale dobre i to ze powiedzieli ze tydzien-poltora i beda wywolywac a dokladniej chyba ciac....A zrobilam dzisiaj runde po sekond hendach i trafilam sliczne buciki ,biale w wyszywane kwiatki jeszcze z metka rozm. 0-3, do tego bluzeczka w bezowo-rozowo-blekitne kwiatki i spodenki bezowe z wyszywanym rozowym kwiatkiem , to wszystko Next za .....cale 1e a to wszystko dla Antosi ktora ma sie urodzic wlasnie za tydzien-poltora;-)....bylo to wszystko w takim koszu 5 sztuk za 1e ale nic cikawego juz nie bylo ,wszystko takie powyciagane wiec wzielam 3 sztuki za 1e. Takie zakupy najbardziej ciesza
reklama
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Ja to niema takiego szczescia do second handow:-(odkad pamietam kolezanki zawsze jakies fajne ciuszki tam kupily i zachwalaly sklepy tego typu,a ja zawsze jak tam jestem to nigdy nic ciekawego nie znajde:-(pecha mam....i tyle
beakta
Mammy of boys & girl
Witam sie krotko i znow znikam.
Jesu Gosia jak tak piszesz to normalnie wyobrazam sobie ciebie taka zdyszana i pedzoca normalnie i jeszcze tak piszaca na stojoca i przetrapujaca z nogi na noge hahaha
Cytrus
uuuuuuuuuuuuuuuu jest tu ktos?
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ha mam was
ja tez jestem czekam na horror na tvn
ja tez jestem czekam na horror na tvn
Cytrus
nie lubiem horrorowA pozatym sama jestem z Jula wiec na pewno nie bede ogladac
A ty Martucha co robisz?
A ty Martucha co robisz?
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
a u mnie juz dziewczyny czekaja na horror nocka horrorow dzis bedzie hehehhe
ja uwielbiam horrory a najbardziej ksiazki bo nic tak nie dziala na podswiadomosc jak czytanie
ja uwielbiam horrory a najbardziej ksiazki bo nic tak nie dziala na podswiadomosc jak czytanie
reklama
Cytrus
Aga a ty jedziesz z nami do Bozenki w piatek?