NOOOO To Agulinko będziesz miała piękniutki salonik)i szybko się z tym uwija nie??jak na Irlandczyka oczywiście) OLEŃKO czekam na Ciebie:-)hejka
pan konczy ukladac moja podloge w salonie....huuuuraaaaaa mam nadzieje ze listwyjeszcze przymocuje i bedzie wsio gotowe
bozenko parkmagicwpisz i powinno ci sie wyslwietlic bo ja linkow wklejac nie umiem niestety
reklama
bozenko parkmagicwpisz i powinno ci sie wyslwietlic bo ja linkow wklejac nie umiem niestety
chyba ze mną już bardzo źle bo widzę na tej stronie wszystko po hiszpańsku
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
bozenka tam jest select country wciskaj na irlandie hehhe
www.parkmagic.net/
a teraz??????
oj martus ciesze sie jak nie wiem co od razu jasniej w tym salonie bedzie i czysciej bo nie bedzie tej okropnej wykladziny
www.parkmagic.net/
a teraz??????
oj martus ciesze sie jak nie wiem co od razu jasniej w tym salonie bedzie i czysciej bo nie bedzie tej okropnej wykladziny
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Co do wykladziny...wczoraj ogladalam taki program na tvn o dwoch panach ktorzy dekoruja domy.I wlasnie byl odcinek w ktorym remontowali dom starszego malzenstwa w Kanadzie.Najbardziej wysmiewali sie z ich wykladziny...a ja prawie sie zadlawilam bo jak pokazali ta wykladzine okazalo sie ze jest identyczna jak moja tylko w innym kolorzeoj martus ciesze sie jak nie wiem co od razu jasniej w tym salonie bedzie i czysciej bo nie bedzie tej okropnej wykladziny
A musze wam dziewczynki ze dzis zrobilismy przemeblowanie w sypialni i Jula ma juz lozko a nie lozeczko dla "dzidziusiow"Ciekawe ile razy z niego spadnie(bo niezakupilismy jeszcze barierki) i gdzie bedzie wedrowac w nocyIde dalej sprzatac
czesc dziewuszki!nie wiem kiedy nadrobie zaleglosci w lekturze ale napewno to uczynie!
Kasiu mam nadzieje ze mnie jeszcze nie wykluczylas z forum?
troche sie u mnie dzialo przez ostatnie 2 tyg ale teraz nawet nie mam czasu pisac,bo szykuje wykwintny obiadek na nowym mieszkanku!!!bo Wy chyba nie wiecie ale przeniosłam sie na dooradoyl!!
tesknilam za Wami!!!
Kasiu mam nadzieje ze mnie jeszcze nie wykluczylas z forum?
troche sie u mnie dzialo przez ostatnie 2 tyg ale teraz nawet nie mam czasu pisac,bo szykuje wykwintny obiadek na nowym mieszkanku!!!bo Wy chyba nie wiecie ale przeniosłam sie na dooradoyl!!
tesknilam za Wami!!!
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Megan jeszcze Cie nie wykluczylam. Ale nie znikaj juz wiecej
reklama
K
krycha
Gość
No, Megan234, jednak nie kazali Wam długo czekać na neta, super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oj, będziesz miała co nadrabiać !!!
No właśnie dziewuszki, zostałam sama w centrum hlip hlip hlip :-(, ale może dzięki temu nie będziecie już tak protestować jak wyjadę, bo z Polski też zamierzam do Was klepać ;-)!!!
No właśnie dziewuszki, zostałam sama w centrum hlip hlip hlip :-(, ale może dzięki temu nie będziecie już tak protestować jak wyjadę, bo z Polski też zamierzam do Was klepać ;-)!!!