reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

patrzcie patrzcie tylko zdazylam dzrzwi za soba zamknac a Magda juz na forum wskoczyla........... krejzolka normalnie..... ty to sie tam lepiej rozpakowuj bo mama bedzie musiala spac na podlodze w livingu hihihihi
a tak w ogole to czesc dziewuszki...... a i super wiesci Natalka ze bedziesz miala mala ksiezniczke!!!!!! tak wlasnie dzisaij z Magda gadalysmy, i ciekawe bylysmy co bedziesz miala

reklama
Megan a gdzie dokladnie sie przeprowadzilas?Troche wiecej szczegolow ;-)
A Krycha mialam sie pytac juz dawno,kiedy ty zamierzasz do polski zjechac?Wiesz trzeba jaks oblawe przygotowac:-D
A dziewczyny dalej ciastkuja u Marty?

A dziewczyny dalej ciastkuja u Marty?
Cytrusku to była prawdziwa uczta bo to ciacho to się okazało prawdziwym tortem!!! No więc trzeba było spalić te kalorie i wyruszyłyśmy do parkwaya, oczywiście ja nic nie kupiłam oprócz żeli pod prysznic bo sa na promocji:-D
A potem zgłodniałyśmy na nowo i na spożywcze zakupki och;-)
Aga to pan sie szybko uwinął więc na weekend możecie świętować:):happy:
My na poprzednim mieszkaniu mieliśmy wszędzie kafelki i okropne takie nowoczesne mieszkanie, a tu znowu zimno:sorry:chyba ciężko nam dogodzić

No my wylatujemy 18.07, potem jeszcze tu przylecę, pod koniec sierpnia i zostanę do grudnia :-p!!!
Aha czyli nas tak na stale jeszcze dluuuuuuuugo nie opuscisz;-)

Cytrusku teraz mieszkam na The Mill Dooradoyle Park (prawie na przeciwko cresent center)!!
A to wiem gdzie swego czasu bylam zainteresowana tym miejscem:-)No to teraz masz "rzut beretem" do Justysi.Ladne te mieszkania chyba nie?Wieksze niz poprzednie?

Graco:-)
ide sie polozyc z Jula taka pogoda na spanie.Bede pozniej papa
hih ja tez sie polozylam z moi brzdacem bo senna bylam :laugh2:
hejo laseczki, no to mamy już weekendzik;) moja mała dopiero odpadła, masakra z tym usypianiem! odkąd śpi w normalnym łóżku, nie chce za cholerę sama zasnąć, trzeba leżeć przy niej, dopóki nie uśnie.Coś z tym musimy zrobić:)
a powiem wam jeszcze, że mój mąż chodzi na 10:00 do pracy i co rano zdąży mi jeszcze przewinąć i nakarmić Natalkę-faajnie, bo ja raczej leniwiec jestem hihih.
ja mam teraz to samo, od kiedy spi na lozku musze czekac az zanie, a jak sie rusze chociaz na chwile to juz prawie na nogach stoi:-D
Cytrusku teraz mieszkam na The Mill Dooradoyle Park (prawie na przeciwko cresent center)!!
Wiraj spowrotem Megan.Tak blisko cresent to nas kochana opromocjach i wyprzedarzch bedziesz informowac :-D

reklama
ja mam teraz to samo, od kiedy spi na lozku musze czekac az zanie, a jak sie rusze chociaz na chwile to juz prawie na nogach stoi:-D
Ja pamietam tez tak mialam jak moje dzieci byly male. Czasem to i godzine trzeba bylo lezec. A jak sie chcialo szybciej wyjjsc to normalnie takie kombinacje odchodzily, na kolanach i w baaardzo zwolnionym tempie i wogole a nsjgorzej jak podloga zasjrzypiala albo cos to potem juz wiedzialam w ktorym miejscu nie stawac bo zaskrzypi, hahha

Do góry