reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

mi się też marzył grillik ale moj wyciągnął mni do centrum i potem niby na chwileczkę do znajomych a spędziliśmy tam popołudnie. I po powrocie trzeba było zacząć coś gotować a tu sąsiad wpada z befsztykami z grilla och pychotka. Wygląda na to że mam nowego dobrego kolegę:-D

reklama
No witam sie z mamusiami po dlugim weekend powrot na forum a u nas tez byl dzisiaj griil :-D:-D
niesamowite jak taka pogoda wplywa na czlowieka i na dzieci moje to odlecialy jak aniolki razem z tatusiem:rofl2::rofl2::rofl2:

Ja wlasnie skonczylam robic sobie pazury. Zrobilam sobie taaaaakie dlugie ze teraz pisac mi ciezko :-D:-D:-D...dawno juz takich nie mialam...ale coz...wiosna,wiosna. Jutro jescze solaruim musze zaliczyc. To spadam. Dobranoc

Dzień dobry mamusie:) Czyżby znowu ładna pogoda?:-) No ja chyba pierwszy raz jestem pierwsza na forum:happy::rofl2: ale to przez to że do Dublina jedziemy a ja późńiej za Belfast więc nie wiem czy nie będę się musiała pożegnać do sobotki-bo jeśli tam będzie ciężko z internetem....:confused:a nie chcę targac ze sobą mojego laptopika. Także miejcie sie dobrze i dbajcie o Limerick przez te trzy dni:blink::-D;-)

Witam sie druga.Eh to slonce tak pozytywnie wplywa na czlowiekaze zyc sie chce!Ja dzis w planach mam mega pranie bjak sonce siweci trzeba korzystac, jakis spacer, a moze ogrod jescze nie wiem.W kazdym razie 8 jest a ja mam juzmnostwo energii.Tylko zeby glowa mnie nie bolala!!Do pozniej mnamuski.Milego dnia korzystajcie ze slonka!!!
Ps. Megan co po urodzeniu dziecka nam ucichla.Szumu nie ma, adrenalizny tez.
Megan co z tobaa????Chyba zla passa juz przeszla wiec nawijaj a nie tylko dzien dobry???

dzień doberek w ten piękny po Patrykowy dzionek!!
Gastone ależ ja się udzielam,tylko wiosna zagościła i w domku się nie siedzi!ja już o 7 Księciowi i sobie po pieczywko i kiełbaski do sklepu pędziłam!!a co do udzielania się to małą mamy z kolkami i niestety coraz częściej na rękach!!wieczorkiem może skrobne więcej bo teraz szykuję się do justynki!!

Czessc dziewczynki:-)I znowu piekny dzien,az sie boje ze czar prysnie i znowu zaciagnie na dwa tygodnie chmurami ,deszczem i wiatrem:dry:Tfu tfu odpedzam czarrne mysli:tak:A my dzis w planach,oddelegowac tatusia do pracy na druga zmiane a potem odwiedzic Martusie,moze jakis spacerek albo po prostu ogrod:-)
Olu milej podrozy i uwazaj na siebie i dzidzie.Wracaj do nas szybciutko milego pobytu!

witam dziewczynki :) dawno nie pisalam,wiem..jakos nie mialam nastroju ;( ale teraz juz jest oki !!wczoraj wrocilismy z dluuuugiego weekendu,bylismy na takiej wysepce achill!!!bylo cudnie :) odrazu czlowiekowi lepiej!!!i do tego ta piekna pogoda!!!poprostu chce sie zyc!!oby ten dobry humor dluugo mnie nie opuszczal,bo ost mialam naprawde big dola..
CYTRUS moze moglabym Cie z Dominikiem dzisiaj odwiedzic???albo ty mnie??bo ja w sobote wylatuje do polski,wiec nie bedzie juz raczej ku temu okazji.buziaki dla wszystkich!!

Dzień doberek!!!!!!!!! Ależ piękne słoneczko :rofl2:... Szkoda tylko, że główka boli :dry:...

Olivca, udanego i bezpiecznego wyjazdy Wam życzę :tak:!!!!!!! Natinke18, a Ty się Kobieto już tak nie dołuj - wiosna idzie, koniec z depresjami ;-)...

Ale mi smaka narobiłyście tym grillowaniem :errr:, ech...

Udanej i słonecznej środy życzę, do klikania, papatki :sorry2:

reklama
Do góry