reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ms.Marple - ułóż materacyk tak żeby miał główkę wyżej niż resztę ciała i nam pediatra poleciła żeby na pieluszkę pokropić Karvol (5 kropli) i powiesić nad główką, na oparci łóżeczka!
a co to jest ten Karvol? do kupienia tutaj czy w Polsce?

może twoja niemoc jest spowodowana przesileniem wiosennym"? na mnie tak działa piękna wiosenna pogoda- spałbym cały dzień :nerd: zastosuj jakieś kompleksowe witaminki albo coś w rodzaju biovitalu:tak:

reklama
Megan, troche mnie uspokoilas, bo zaczynam juz panikowac. czyli zapisze sie go pol.gina na tego 6 lutego. zastanawiam sie czy jest cos co moge sama zrobic? moze isc na zwolenienie lek. i odpoczywac wiecej? czy to wogole nie ma znaczenia? skad ta krew sie bierze tam?

hej dziewczynki,ja dopiero z centrum wrocilam,zalatwilam wkoncu tego pps...uff!ale superancka pogoda,a do mojego lobuza znowu sie jakis kaszel przyplatal!!!mayaosa ja nie wiem nic o tej krwi w łożysku :( ale napewno wszystko bedzie oki!!!nie martw sie!!!buziaki

z tego co mi wiadomo sama nic nie zdziałasz!!!na jednym usg ja to miałam a na kolejnym już nie to się niby samo wchłonie!!a swoją drogą no wiadomo...powinnaś więcej wypoczywać!!!ale wątpie,żeby Ci GP dał na to zwolnienie,choć możesz spróbować!!a do gin idz nie zaszkodzi nigdy posłuchać opini innego lekarza!!!!
mnie coś na sen zmogło,ale się nie przespałam bo mi moja ferajna nie dała!!!
teraz myślę o spacerku dookoła bloku,ale sama jakoś trochę "pękam",więc chyba poczekam na Księcia!!!

idz, idz. pogoda nawet ladna. ja musze tkwic w biurze i patrzec na slonce zza okna... az zal...wogole to troche lepiej mi sie zrobilo teraz. moze i u mnie przejdzie samo...trzymajcie kciuki!

aaaa i pewnie polski gin przepisze Ci duphaston!!
no właśnie trochę się boję tego spacerku!pierwszy raz z podwójnym wózkiem!!jakoś mnie to trochę przeraża!!do tego zawsze Susanaah miałam na widoku,a teraz przez ten tramwaj,to nie będę widziała co ona kombinuje!!!
a może wiecie gdzie mogę kupić taką nakładkę na wózek gdzie stawia się dziecku butelkę i jedzonko??bo ja w poprzednim wózku miałam,a teraz nie zauważyłam jak kupowialiśmy,że tego nie ma!!a susanaah na spacerkach lubi sobie tam jedzonko przeżucać!!!

a nie ma w mother care albo w smythie?
a duphaston juz bralam na pocz.ciazy i mi pomogl. bralam go tez kiedy mialam torbiel na jajniku przed ciaza oczywiscie. tez pomogl. moze do 3 razy sztuka?

Zobacz załącznik 111740
no my juz po wizycie w szpitalu...
wszystko dobrze...dzieciatko rosnie serduszko bije...
przeszlam do normalnej kliniki dzis ale dzieki wspanialej poloznej nastepna wizyte mam jeszzce za 2 tygodnie 11 lutego.....malenstwo spalo sobie slodko z raczkami do gory...
alez sie ciesze....
no i kontynuacja aspiryny do 36 tygodnia

reklama
Do góry