Najpierw to sie przywitam i powiem ze migrena i bol glowy narazie po0szedl w las.
No a nie bede sobie gdybac czy to przypadek, czy nie niech bedzie ze zaplanowalam bo przeciez wyszlo nie???;-)
Maz chce drugiego chlopaka, ja tez chociaz marzy mi sie czasem dziewczynka.. Wiec jesli wydzie nastepnym raem znow zaplanowany chlopak to jestem niezly planer
hahaha no to tu cie zadziwie plec te planowalam ahaha jadlam wszystko co na chlopca, czerwone mieso i takie tam, u uzywalam testu owulacyjnego bo w owulacje duze prawdopodobienstwo ze bedzie chlopiec, meskie chromosomy silniejsze wtedyZorganizowana kobieta z Ciebie... Pewnie jakby można było to płeć też byś zaplanowała, co ? Teraz to powinnaś urodzić córeczke, do kompletu, hihi...
No a nie bede sobie gdybac czy to przypadek, czy nie niech bedzie ze zaplanowalam bo przeciez wyszlo nie???;-)
Maz chce drugiego chlopaka, ja tez chociaz marzy mi sie czasem dziewczynka.. Wiec jesli wydzie nastepnym raem znow zaplanowany chlopak to jestem niezly planer
eee u nas piekne slonko wyglada, ciekawe czy dlugo zostanie Ale wiecie co, napewno cieplo idzie bo pajaki do domu wchodza, ptaki w zaroslach spiewaja :-)Dzień dobry dzień dobry, wcale się nie dziwię ze wszystkie jeszcze w cieplutkich łóżeczkach leżycie bo za oknem tak leje....musi się fajniutko spać w taką pogodę
A ja spania nie mam Chyba pomyślę nad nintendo i też będzie rozrywka: kręgle, karaoke, joga....:-) Właśńie to bardziej juz dorosłym pasuje niż dzieciom