reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hehe beata masz racje.....moze gosia zaciazyla ? ....
gosia ty se testa kup i zrob:)
sama ostatnio mowilas ze ciaza tutaj jakas zarazliwa jest heheheh...poza tym z tego co pamietam to chyba planowalas w przyszlym roku no nie?

reklama
czesc u mnie swieta mijaja.tez juz na jedzenie nie moge patrzec!!!Gastone ja mialam dokladnie tak samo...radze tescik kupic...fajnie zycze powodzenia
kurcze ciagle o tej moni mysle...bidulka co ona teraz przechodzi to w glowie sie nie miesci...wspolczuje.pozdrawiam was

cześć dziewczynki!!!
ja właśnie stosuje metode 3*S( seks schody supermarket) i padam na ryj!!!
wydałam majątek na ciuszki dla Susanaah ale jakoś nie szło mi kupowanie na Caroline może jednak urodzi się z kutaskiem??????
ja nadal chora i to coraz mocniej,ale usiedzieć w domu nie mogę!!!!
zaraz wyśle smska do Monisi jak sobie daje rade????
aaaa mam coś z klawiaturą wale w nią tak,że aż mnie paluchy bolą!!!!

witajcie po świętach:) siostra z mężem już pojechali, szkoda...fajnie było:)
ja przejedzona jak nigdy!!! ale nie żałuję, hihih.

Gosiu, a Ty kochana śmigaj po test,takie objawy też miałam, myślałam,że to na @, a to macica się przygotowywała na dzidzię hehe. Fajnie by było:)oby to było TO!!:-)

hehe aine a ty tak nie medruj tylko tez sie postaraj wtedy bedzie fajnie;:):):):)
AAAAA....jak chcesz to dam ci namiary na samochod ...peugeot ,maly silnik chyba 1.1 jak sie nie myle....maly przebieg,od dobrych ludzi(irlandczycy)...2003 rok jak dobrze pamietam....cena jak zawsze do negocjacji:):):)

reklama
Czesc dziewczynki.Za wasa rada zrobilam test bo akurat posiadalam.Ale test nicnie wykazal..Ale jakos mi to chollercia spokoju nie daje bo @ wciaz nie ma.Ale skoro test nie wykazal nic to moze niejestem w ciay a moze poprostu za wczesnie.Nie ukrywam ze cieszylabym sie bardzo.:-)
Wrocilam wlasnie z limericku.Maly wypad na wyprzedaze powiatecne.Oplcalo sie.kupilam sobie plaszczyk na ktory czatowalam od roku.W Debenhamsie byl na stronie internetowej a w limericku go nie bylo wiec zawsze zagloadalam, nawet jescze przed siwetami i nic.Dzis patrze a on wisi wsrod jakis szmatek.Patrze na cene a tu z 100 e przeceniony na 24!!! szok
Normalnie mm orgazm hihih. No i kupilam jescze par4 duperelek typu koszyczki wiklonowe do domciu ,pierdulki , kosmetyki i takie tam.Jestem zadowolona.aa i kupilam sobiemaly odkurzacz , taki jak samochodowy z Dyssona ze 170 przeceniony na 90.:-)

Do góry