reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam wszystkie obecne i przyszłe mamy na tym forum. Mam na imię Kamila i oferuję usługi w zakresie fotografii ciążowej, noworodkowej dziecięcej i rodzinnej (chrzty, komunie, bierzmowania, uroczystości rodzinne). Mieszkam i pracuję w Limerick, ale mogę dojechać w inne miejsca jeśli zajdzie taka potrzeba.
Jako mama sama doskonale wiem, jak ważne jest zatrzymywanie wyjątkowych momentów z życia rodzinnego w kadrze. Raz utracone nigdy się nie powtórzą. Jesli więc chcesz wzbogacić swój album rodzinny o piękne i subtelne zdjęcia, które wraz z rodziną będziecie mogli podziwiać przez lata zapraszam do zapoznania się z moją ofertą.
Sesje zdjęciowe wykonuję w domu klienta lub w plenerze. Czas jej trwania jest uzależniony od panujących warunków i może wynosić od jednej godziny do trzech w przypadku sesji noworodkowych, gdyż wiem jak ważne jest uwzględnienie w ich trakcie czasu na przewijanie, karmienie czy przytulanie maluszka pomiędzy zdjęciami w tak ważnym dla niego debiucie przed obiektywem aparatu :)
Zdjęcia wykonuję przy wykorzystaniu światła zastanego, czasem posiłkując się lampą światła stałego w zależności od warunków oświetleniowych panujących w danym pomieszczeniu. Do każdej sesji stosuję różne tła, kocyki, dodatki, koszyki, czapeczki itp., które przywożę ze sobą. W przypadku sesji domowych jedyne czego potrzebuję to odrobina przestrzeni, którą zaaraznżuję w mini plan zdjęciowy :)
Szerzej opisuję wszystko na mojej stronie internetowej. Zapraszam do oglądania zdjęć pod adresem www.specialmomentsphotography.eu i do skorzystania z promocji :)

Niepowtarzalna oferta specjalna:

Sesja ciążowa lub sesja noworodkowa dla pierwszej z zainteresowanych mam korzystających z tego forum w cenie 50euro. Cena zawiera: wykonanie sesji w domu klienta, obróbkę cyfrową zdjęć, 10 wybranych zdjęć na płycie w wysokiej rozdzielczości (gotowych do druku) i pomniejszonych, oznaczonych znakiem wodnym (do internetu). Serdecznie zapraszam do kontaktu pod nr tel. 0867320287

Witam!! Dawno tu nie zaglądałam. Wciąż szukam ciekawych babeczek do ploteczek przy ciasteczku i kawce ;D oraz oczywiscie towarzystwa dla mojego 1.5rocznego Victorka(koszmar, wchodzi wlasnie w buntowniczy wiek ;D ) Jeśli ktoś rzadko zagląda tu tak jak ja zapraszam na gg 10213330-Mika

Kasia, u nas na wiosce np w milenium center jest party, to napewnonw innych takich centrach kultury tez beda, no i na miescie w tej wielkiej bibliotece City library czy jakos tak sie nazywa, w delcie tons of fun albo formula for fun tez napewno beda jakies spotkanka halloweenowe :)

reklama
Hej dziewczyny, będę rodzic w Limerick po raz pierwszy.
Czy mogłabym liczyć na waszą pomoc jeśli chodzi o pakowanie torby do szpitala.
Co zabierałyście???

Do góry