Witam wszystkie obecne i przyszłe mamy na tym forum. Mam na imię Kamila i oferuję usługi w zakresie fotografii ciążowej, noworodkowej dziecięcej i rodzinnej (chrzty, komunie, bierzmowania, uroczystości rodzinne). Mieszkam i pracuję w Limerick, ale mogę dojechać w inne miejsca jeśli zajdzie taka potrzeba.
Jako mama sama doskonale wiem, jak ważne jest zatrzymywanie wyjątkowych momentów z życia rodzinnego w kadrze. Raz utracone nigdy się nie powtórzą. Jesli więc chcesz wzbogacić swój album rodzinny o piękne i subtelne zdjęcia, które wraz z rodziną będziecie mogli podziwiać przez lata zapraszam do zapoznania się z moją ofertą.
Sesje zdjęciowe wykonuję w domu klienta lub w plenerze. Czas jej trwania jest uzależniony od panujących warunków i może wynosić od jednej godziny do trzech w przypadku sesji noworodkowych, gdyż wiem jak ważne jest uwzględnienie w ich trakcie czasu na przewijanie, karmienie czy przytulanie maluszka pomiędzy zdjęciami w tak ważnym dla niego debiucie przed obiektywem aparatu
Zdjęcia wykonuję przy wykorzystaniu światła zastanego, czasem posiłkując się lampą światła stałego w zależności od warunków oświetleniowych panujących w danym pomieszczeniu. Do każdej sesji stosuję różne tła, kocyki, dodatki, koszyki, czapeczki itp., które przywożę ze sobą. W przypadku sesji domowych jedyne czego potrzebuję to odrobina przestrzeni, którą zaaraznżuję w mini plan zdjęciowy
Szerzej opisuję wszystko na mojej stronie internetowej. Zapraszam do oglądania zdjęć pod adresem
www.specialmomentsphotography.eu i do skorzystania z promocji
Niepowtarzalna oferta specjalna:
Sesja ciążowa lub sesja noworodkowa dla pierwszej z zainteresowanych mam korzystających z tego forum w cenie
50euro. Cena zawiera: wykonanie sesji w domu klienta, obróbkę cyfrową zdjęć, 10 wybranych zdjęć na płycie w wysokiej rozdzielczości (gotowych do druku) i pomniejszonych, oznaczonych znakiem wodnym (do internetu). Serdecznie zapraszam do kontaktu pod nr tel. 0867320287