reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
buziaki dla malucha z okazji miesiecznicy :))

no a co do nagrania to porazka boszeeeeee jak tak moze byc przeciez to jest straszne chore podle !

A dziękujemy, dziękujemy :-D Rany, to już 6 miesięcy minęło, szok w trampkach normalnie :szok::-D W ogóle tego upływu czasu nie czuję, no, oprócz momentów jak biorę Młodego na ręce :-D:-D:-D:-D:-D:-D No, niestety życie kolorowe nie jest... A najsmutniejsze jest to, że pewnie ten chłopczyk życia sobie bez mamy nie wyobraża :hmm: Z resztą sam mówił, że chce z mamą... Koszmar! Pewnie zrozumie jak już starszy będzie... Life is brutal :no::crazy::angry::crazy:

tez już słyszsąłam te filmiki..
ale krycha tam jeden z filmików pokazuje jak matka każe synkowi mówić że jak tata przyjdzie to ma krzyczeć albo mówić że nie ma dla niego czasu..
no i jak dziecko coś krzyczło to matka go yczyła że ma na ojca krzyczeć a nie na nią...!!
a jak go poparzsyła mlekiem to tyle razy darła mordę "kto Cię poparzył" aż wkońcu dzieciak pwoiedział ze sam się poparzył :-(

no i widać że pewnie matka tym dzieciakiem manpuluje , nagaduje na ojca i wogóel że on nie chce do niego iść i mysli że matka jest lepsza...
masakra.. ja tez byłam wstrząśnięt tym co usłyszałam

Hejka! Co za pogoda masakryczna! Łeb mi pęka, ech...

ViKamciaG, niestety a może i stety nie byłam w stanie wysłuchiwać innych nagrań i nie wątpię, że matka nastawia Młodego przeciw ojcu. Jednak w tym pierwszym wyraźnie i spontanicznie powiedział, że chce zostać z nią... On jest jeszcze malutki i nie rozumie, że mama Mu krzywdę robi i tak jest ze wszystkimi małymi dziećmi... Bo jak taki mały rozumek może pojąć, że matka, najwazniejsza osoba na świecie może Go tak traktować! A dodatkowo nastawianie chłopca przeciw tacie robi swoje niestety... To bardzo trudne i smutne i okropnie mi szkoda tego Szymonka a jeszcze większy smutek w sercu jak sobie pomyślę ile jest takich dzieci jeszcze na świecie którym się krzywda dzieje i nikt tego nie nagłaśnia, nikt o Nie nie walczy :-:)-:)-(...

Bry! Ło rany, dziejsza pogoda mi się w ogóle nie podoba :baffled: Zimno, mokro i ponuro... W domu od razu jakoś też chłodniej... JA CHCE JUŻ LATA :-D

Agnieszka13111980, witamy :-)! Ja też się przyłanczam do grona ciekawych co tam u Ciebie słychać?

reklama
Do góry