reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
heyka kobieciny :))

jak tam po sw patryku ? :) my jeszcze szybciorem skoczylismy na miasto, po spacerowalismy :)

a teraz chwilka dla nas :) Nadinka juz grzecznie spi wiec mozna cos poogladac wypic herbatke ;)

oj sylcia Ty imprezowiczko:-D

my dzisiaj mieliśmy grilla robić .. to się kurde rozpadało:dry:

po św patryku nijako..
pół dnia przeleżałam zakatarzona ..:baffled:
i z bolącym gardłem.. diś na szczęście o niebo lepiej..!!!

yhhhh

hejka kobieciny :))

vikamcia zdrowka zycze kochana :) kuruj sie jak najszybciej :*

my tez bedziemy grillowac w tym tyg o ile pogoda pozwoli Ostatnio na grillu objadlam sie tak ze nie moglam sie ruszac :)

milej niedzieli zycze kobieciny u mnie jak najbardziej niedzielnie :) rosolek miesko bedzie sie pieklo za chwilke wyskoczyc musimy jeszcze na plac zabaw z kureczka bo cieplutko na dowrze :) no i ogromne lenistwo mieszka u nas w domku :))

u nas też cieplusio..
a mnie bolą plecy..
mała gdzięs mi się uwiła na prawym boku i rozpycha się po wątrobie..
a mi ciężko duszno.. i wogóle... yhhh

jeszcze tylko 4 tyg i będzie po wszystkim:-p
grill moze dziś wieczorkiem.. hmm zobaczy się...

ale super piekny dzień:-)

reklama
Do góry