reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Tak teraz juz tylko pozostalo czekanie hihi. Chyba juz wszytsko mamy,moze najwyzej jakies drobiazgi,reszte zabiora nam z Pl :-)
Krycha moi przylatuja 18ego z Wroclawia:-) a Twoi??

reklama
hanulka ciesze się że już masz wózeczek i łózeczko:tak:
ja to jestem w szoku jak ten czas szybko minął.. no masakra jakaś:-D
już się rozpakowujemy a jeszcze niedawno 2 kreski na teście;-)

sylcia doszły fotki i prv?? bo nie napisałaś więc się zastanawiam:-p jak możesz to napisz proszę:tak:

alex zdrówka dla was kochana... niedługo muszę was odwiedzić bo kurde po porodzie to już nie tak szybko... hihih

Hej mamcie! Nietomna chodze, Młody nie daje mi pospać w nocy, robi mi pobudki co 1,5 h lub co godzinę :eek:. Normalnie aż mnie korci żeby dziś Mu na wieczór zaaplikować czopa na uspokojenie :zawstydzona/y:... Bo później ciężko tak funkcjonować z marudkami...

Krycha pewno masz racje,ze pierwsza u mnie zawitasz:)ja to w miescie jedynie we wtorki jestem,ale to dentyste wtedy zalatwiam i do domku....nawet juz daaaawno na miescie polatac po sklepach nie bylam :zawstydzona/y:

Heh, wyprawie drugę turę gości do domu i się umówimy na któryś dzień ;-)

Krycha tak wszyscy lecimy, stwierdziłam że do Pl nie polecę na ślub kuzyna a na wycieczkę lepiej bo szczerze i o wiele taniej :) no i frajda dla nas a co do T pracy to sa cięcia w płacach i to duże...:( na razie to były tel i maja wszyscy czekac na list co i jak więc czekam ;( mam nadzieję że strasznie nie będzie

Frajda i pełno słońca:rolleyes2: Super wypoczynek Wam się szykuje! Nawet mi nie mów o cięciach :no:. Mojemu M z nowym rokiem wypłatę obcieli, wszystkie podwyżki które sobie wypracował ciachneli :dry:

Krycha moi przylatuja 18ego z Wroclawia:-) a Twoi??

No to jednak nie będą razem lecieć. Moi lecą 15.03 :-).

Alex2339, jak zdrówko? Cosik lepiej?

Alex2339, jak zdrówko? Cosik lepiej?

no juz lepiej jeszcze tylko ja kaszlaca chodze ale naszczescie dzieci juz zdrowe

Krycha moje chlopaki chodza o 20 spac i spia do rana czasem sie obudza po razie na mleko
moze musisz malemu wypracowac jakas dzodzine odpowiednia o ktorej by chodzil spac pozadnie go przed ta dzodzina wymeczyc moze wtedy bedzie lepiej sypial w nocy

no juz lepiej jeszcze tylko ja kaszlaca chodze ale naszczescie dzieci juz zdrowe

Krycha moje chlopaki chodza o 20 spac i spia do rana czasem sie obudza po razie na mleko
moze musisz malemu wypracowac jakas dzodzine odpowiednia o ktorej by chodzil spac pozadnie go przed ta dzodzina wymeczyc moze wtedy bedzie lepiej sypial w nocy

Alex to widze że masz tak jak ja z Vi...
do 3 miesiąca budziła sę tylko o 4 na mleko a późńieij 6-7 a od 3 miesiąca uż spała całe noce do 6-7 rano , czasem się przebudziła w nocy ale rzadko;-)
super że masz nocki dla snu:tak:

Wszystkiego najlepszego kobietki w dniu naszego święta

Dobry wieczór! Noooooo, jeszcze zdąrzyłam - WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET :tak::-D

Hejka :))

Krycha zycze dzis milo przespanej nocy :))

Sylcia007, dzięki :-) Dziejsza noc była o niebo lepsza gdyby nie fakt, że ja spać nie mogłam :baffled::-D:-D:-D Młody dostał czopa przeciwbólowego i padł o 20.30, na jedzonko zaczął się kręcić dopiero o 02.30 a potem 06.30 i dalej w kimono i nie wiem jak długo by jeszcze spał, ale po 07.00 zbudziła nas Oliwka... Teraz już też tnie komara :-D Aaaaaa i miałam pytać, a czemu smacznych naleśniczków???

Oby Ci szybko przeszło :tak:! Superancko masz, że chłopcy Ci tak ładnie śpią i życzę żeby to się nie zmieniło! Ale wiesz, cycowe dzieci mało kiedy przesypiają tak nocki. Filip generalnie "budzi" (a raczej kręci) się do jedzenia średno co 3h i to mi nie przeszkadza (Oliwia przez 13 miesięcy budziła się co 2h, więc i tak jest lepiej). Gorzej sypia jak Go ząbki męczą (co właśnie ma miejsce) albo jak ma zwiększone zapotrzebowanie na mleczko lub przy katarku. A tak zasypia w okolicach 20.00 i tak jak pisałam gdzieś co 3h kręci się na cyca ;-). Wszystko się ułoży jak Go już odstawię, ale póki co jeszcze się troszkę pocycamy :sorry2:

Spokojnej nocki życzę, lecę sprawdzić czy moje strasze dziecko znów się nie porozbierało z piżamki :dry:

krycha ja dzis tez sie meczylam bardzo, spac nie umialam ;/ a smacznych nalesniczkow bo dzis pancakes day byl :)

dziewczyny posluchajcie sobie tego i poczytajcie co pisze ten mezczyzna ... to jest straszne straszne i takim ludzia zycze krzesla elektrycznego i sama moge wlaczac prady z usmiechem na twarzy Bo to co sie dzieje z ludzmi to jest nie normalne ....

http://www.youtube.com/user/RatujcieSzymona#p/u

zla jestem jak osa i wstrzasnieta .... !

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry