reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ja po pracy, po obiadku, po spacerkach, ogarnelam kuchnie i jadalnie no i zabralam sie za okna na parterze, pogoda byla rewelacyjna :) jutro okna na pietrze i pojutrze na nastepnym pietrze ohh tyle tych okien :p oby pogoda dopisala :)

Krycha dzieki,cisnienie spoko,wlasnie dzis bylam na wizycie kontrolnej w szpitalu,za tydzien GP a za 2 znow szpital:-)Teraz sie nachodze hihi. No a dzieciaki zawsze przezywaja takie rzeczy,mimoze takie malutkie... tez tesknia za rodzinka,moze bardziej niz dorosli... Takze zdrowka duzo dla was!!!:-)

dzien dobry w taki sloneczny dzien :)

sylcia Twoim przykladem idac tez wymylam okna w domku ogolnie posprzatalam :) krycha niech ta choroba juz ucieknie od Was wreszcie zdrowka zyczymy:-). moja niunka biega po ogrodku z psiakiem a ja obiadek sie wzielam i golobki wymyslilam na dzisiaj mam nadzieje ze mi wyjda .dzindusia nie dostalam wiadomosci :( , haniulka to dobrze ze cisnienie juz ok . milego slonecznego dnia :)

Witam!
Pieknie dzis naprawde oby juz tak zostalo ;-) Ja poszlam po pączki do Papu a tam puste regaly :-( A w Polsce mi takiego apetytu narobili,bo mamuska zrobila sama przepyszne pączusie...

Ja tez pączusie zjadłam ale kupne :p jak dziewczyny pojechały po pączki to chyba wszystkie wykupiły hehe :p Krycha zdrówka życzę!!! mój ost z 2 tygodnia miał wirusówkę tragedia normalnie :(

reklama
Dzień dobry! Ech, mój synuś zaczyna budzić się jak siostra. Zaraz będę miałą dwa ranne ptaszki, ech... Człowiek się bardzo szybko do dobrego przyzwyczaja :zawstydzona/y::-D. Ale co się dziwić, dzieć mi rośnie, drzemki ma już mniej więcej stałe no i jak zasypia podobnie jak siostra wieczorkiem to i pobudki sa wcześniejsze... Trza się będzie na nowo przestawić... Ale mgła :szok:

Sylcia007, ale Cię wzięło z tymi oknami. Chyba wiosnę już na dobre poszułaś, co ;-)? Ale, że Ci się tak chce po pracy...

Haniulka83, cieszę się, że z Twoim ciśnieniem lepiej ;-) I nie stresuj się już nam Kobieto! Do porodu bliżej niż dalej i spokój jest jak najbardziej wskazany :-)

Madziakowalik, i jak gołąbki? Udały się Normalnie mi smaka narobiłaś... Też bym sobie chętnie wciągnęła, ale robić mi się nie chce :baffled: Może jutro znajde wenę i też narobię!

Kaja_respect, no powiem Ci, że mam już dość tego marudzenia w stereo :angry:. Ale widze już znaczną poprawę tylko cieszyć się na zaś nie chcę co by nie zapeszyć... 2 tygodnie Was męczyło, ło ludu, a co Was dopadło? Dobrze, że już jesteście zdrowi! Fajowskie suwaczki :tak:

Aga_irlandia, a jak Ty się czujesz? A jak Mayeczka? Przeszło Jej już?

No nic, trzeba się szykować na jakieś zakupy. Totalnie nie mam pomysłu co zrobic dziś na obiad :baffled::dry:... Na pewno będę pomidorową gotować, ale co na drugie to nie wiem...

Udanego dzionka i całego weekendu, bo to przecież dziś piątek :-D

Do góry