Dzień dobry! Ech, mój synuś zaczyna budzić się jak siostra. Zaraz będę miałą dwa ranne ptaszki, ech... Człowiek się bardzo szybko do dobrego przyzwyczaja
. Ale co się dziwić, dzieć mi rośnie, drzemki ma już mniej więcej stałe no i jak zasypia podobnie jak siostra wieczorkiem to i pobudki sa wcześniejsze... Trza się będzie na nowo przestawić... Ale mgła
Sylcia007, ale Cię wzięło z tymi oknami. Chyba wiosnę już na dobre poszułaś, co ;-)? Ale, że Ci się tak chce po pracy...
Haniulka83, cieszę się, że z Twoim ciśnieniem lepiej ;-) I nie stresuj się już nam Kobieto! Do porodu bliżej niż dalej i spokój jest jak najbardziej wskazany :-)
Madziakowalik, i jak gołąbki? Udały się Normalnie mi smaka narobiłaś... Też bym sobie chętnie wciągnęła, ale robić mi się nie chce
Może jutro znajde wenę i też narobię!
Kaja_respect, no powiem Ci, że mam już dość tego marudzenia w stereo
. Ale widze już znaczną poprawę tylko cieszyć się na zaś nie chcę co by nie zapeszyć... 2 tygodnie Was męczyło, ło ludu, a co Was dopadło? Dobrze, że już jesteście zdrowi! Fajowskie suwaczki
Aga_irlandia, a jak Ty się czujesz? A jak Mayeczka? Przeszło Jej już?
No nic, trzeba się szykować na jakieś zakupy. Totalnie nie mam pomysłu co zrobic dziś na obiad
... Na pewno będę pomidorową gotować, ale co na drugie to nie wiem...
Udanego dzionka i całego weekendu, bo to przecież dziś piątek