reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

HANIULKA JA MIESZKAM NA RAHEEN...NIC SIE NIE MARTW POROD BEDZIE SZYBKI A TY ZA NIEDLUGO BEDZIESZ TRZYMAC SWOJA NIUNIE NA RACZKACH...CZY DOBRZE WYCZYTALAM CZY TO DZIEWCZYNKA???JA SPODZIEWAM SIE CHLOPCZYKA I OD POCZATKU BYLAM PEWNA ZE TO BEDZIE SYNUS:tak:TAK SIE PRZYZWYCZAILAM DO MOJEGO SKACZACEGO BRZUSZKA ZE TRUDNO MI SIE BEDZIE Z NIM ROZSTAC...POZDRAWIAM!!!

witam nowa mamusie Milo ze kolejna osoba z moich okolic nieomalze:-):-)

haniulka nic sie nie boj Ja panikara jestem i strasznie sie balam ale jak przyszlo co do czego to strach znika zupelnie Tyle sie dzieje ze nie masz czasu sie bac;-);-)

ViKamciaG w soboty wisla jest otwarta Aha co do kremow to moge je u sylci ci zostawic bo ja sie przeprowadzam wlasnie Kurcze tylko teraz gdzie one sa....
:dry: tu czy na nowym juz :zawstydzona/y: juz mam dosc tej przeprowadzki juz nie wiem co przewiozlam :no::wściekła/y:

milego dzionka wszystkim

milego dnia wszystkim

reklama
Witam kobitki:-) Ale dzis pogoda okropna brrr... Ale ja dzis dostalam sniadanko do lozka,wiec dzien mimo wszystko sie ladnie zaczal:-D
Malutka ja niestety jeszcze nie wiem czy chlopiec czy dziewczynka;-) Tez myslalam,ze dziewczynka bedzie,ale teraz kogo spotkam to mi mowi,ze chyba chlopak hihi. Zobaczymy na nastepnym usg go przycisne,zeby sie przyjrzal pozadnie hihi.
Pozdrawiam i mimo pogody milego dnia:-)

Dziebn dobry Wszystkim
Haniula i Malutka nie bojcie sie porodu , ja strasznie panikowalam, a okazalo sie ze nie bylo o co, w szpitalu opieka rewelacyjna, polecam znieczulenie epidiuralem:), chociaz gaz tez jest super:), powodzenia dziewczyny

Hej dziewczyny :)

Wpadam i zmykam na obiadek :)

Haniulka niewazne jaka plec najwazniejsze aby dzidzia byla zdrowa :) niemartw sie porod nie nie jest taki zly na jaki wyglada :) pamietaj ze nie tylko Ty przezyjesz bol i stres fasolinka rowniez, wiec napewno sama nie bedziesz :) a mowie Ci osoby pracujace w szpitalu sa rewelacyjne Wiec opieke bedziesz miala dobra :)

Haniulka ja polecam firmy -tako- mam takowy i jestem zadowolona Koszyk duzy zmienia sie raczke wiec dziecko jedzie przodem lub tylem do kierunku jazdy raczka jest regulowana jest gondola dla noworodka i spacerowka, wozek ogromny wygodny dla dziecka na pasach wiec dobrze dla dziecka tyle ze duzy i ciezki bardzo Na szczescie mamy duzy bagaznik wiec wchodzi bez problemu z zakupami ale ogolnie mam jeszcze parasolke Wczesniej mialam Hauck wozek tez bylam zadowolona ale nie tak jak z tego tako :) a tych wozkow jest tyle ogolnie do wyboru ze glowa boli czlowiek niewie co ma wybrac :)

ja tez lubie sobie poogladac wozki na allegro:-)tylko czasem ,jak widze cene,to sie zastanawiam ,czy one jakis pozlacane,czy co:-D

ja mam swojego gracco quatro tour the lux i dla kolejnego malenstwa tez spelni swoja role:) tym bardziej,ze rodzic bede w sierpniu,wiec na zime ten wozek jak znalazl:)poza tym mam parasolke no i podwojny wozio tez:)

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny;-) Ja wlasnie wybieram wozek na allegro tyle tego jest ze trudno sie na cos zdecydowac;-)
ja mialam quinny i sobie chwale Fotelik samochodowy i nosidelko w jednym (wpinane do wuzka), gondole nio i spacerowke I zadowolona z nich bylam
a fakt teraz to ofert mnustwo , producenci sie przescigaja w nowych modelach i wzorach i naprawde ciezko wybrac Powodzenia w poszukiwaniach;-)

reklama
Padam na twarz chlopaki zabkuja nie mam juz sily
nie mam czasu dla siebie chodze rozczochrana ratuuuuuuuuuunku

A tak pomijajac moje uzalanie sie to ViKamcia w sobote jest otwarta ale nie mam pewnosci

Do góry