reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hi'a :)

Haniulka niemartw sie napewno porod bedzie szybki i ok :) obsluge w szpitalu maja rewelacyjna :) dasz znac na kiedy masz porod a napewno przyjde przywitac z wielka checia Twoja dzidzie :)
Vikamciag slicze foty a ten usmiech czarujacy ! :) Hej moze w niedziele wpadniecie do nas na kawke ? :)

reklama
Hi'a :)

Haniulka niemartw sie napewno porod bedzie szybki i ok :) obsluge w szpitalu maja rewelacyjna :) dasz znac na kiedy masz porod a napewno przyjde przywitac z wielka checia Twoja dzidzie :)
Vikamciag slicze foty a ten usmiech czarujacy ! :) Hej moze w niedziele wpadniecie do nas na kawke ? :)

dziękuję :-)
wiesz ja cały czas myślę żeby wjechac na Limerick bo mi brzuszek zaczyna powoli wyskakiwac i musze od dzindziuski kremy wziąść..
ale nie wiem kiedy wjedziemy:-(
w weekend raczej nie za bardzo bo jak do limerick to od razu do polskiej hurtowni byśmy wjechali a tam zamknięte w weekendy :sorry2:
więc prędzej w tygodniu będziemy się wybierac..
jutro jade do szpitala w Ennis więc na limerick już nie czas.. bo wiadomo , wię c jutro jakieś małe zakupki w Ennis zrobimy , ale za tydzień pogadam z D to napewno nie ominiemy Twojego domku:-D

HANIULKA JA MIESZKAM NA RAHEEN...NIC SIE NIE MARTW POROD BEDZIE SZYBKI A TY ZA NIEDLUGO BEDZIESZ TRZYMAC SWOJA NIUNIE NA RACZKACH...CZY DOBRZE WYCZYTALAM CZY TO DZIEWCZYNKA???JA SPODZIEWAM SIE CHLOPCZYKA I OD POCZATKU BYLAM PEWNA ZE TO BEDZIE SYNUS:tak:TAK SIE PRZYZWYCZAILAM DO MOJEGO SKACZACEGO BRZUSZKA ZE TRUDNO MI SIE BEDZIE Z NIM ROZSTAC...POZDRAWIAM!!!

reklama
jesteś pewna??
w tygodniu byłaby do 16 a w soboty do 18?
aż dziwne...

wiem ze w niedziele napewno jest zamknięta..
ale ta sobita mnie zastanawia...:confused::sorry:

Ale sa dwie hurtownie, wisla jeden dzien w tyg byla zamknieta i jeden dzien w weekend tez ... Chyba czwartek i niedziela ... Ale to trzrba dowiedziec sie dokladnie jeszcze raz Bo co chwile zmieniaja sie jakies reguly np co do platnosci ...

Do góry