reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hi laski :)

Ja niedawno z pracy wrocilam wypluskalam sie obiad zjadlam pyszna zupka na mnie czekala a teraz Nadina meczy mnie klockami :) a wiec ukladamy miasto i za chwile je burzymy :)

Madziakowalik zdrowia zycze :)

Milego wieczorku zycze :)

Ostatnia edycja:
STARAM SIE MYSLEC POZYTYWNIE...:tak:OBIECALAM SOBIE ZE NIE BEDE OGLADAC FILMIKOW Z PORODU,BO OGLADALAM WCZESNIEJ I KOJARZYLY MI SIE NIE ZA DOBRZE,ALE NIE WYTRZYMALAM ...I ZDZIWILAM SIE BO NIE KOJARZYLY MI SIE JUZ Z BOLEM A WRECZ PRZECIWNIE ... TEN PIERWSZY KRZYK DZIECKA JEST NAJPIEKNIEJSZY ,NA NIE JEDNYM SIE POPLAKALAM..SZCZERZE MOWIAC NIE UMIE SIE JUZ DOCZEKAC PORODU!!!!JESTEM TROCHE ZMECZONA BO JESZCZE PRACUJE ,ALE OD 20 LUTEGO IDE NA URLOP MACIERZYNSKI.NO I MAMA PRZYJEZDZA 11 MARCA.MIALAM PROBLEM Z ZAJSCIEM W CIAZE ALE PO KURACJI HORMONALNEJ OKAZALO SIE ZE BEDE MAMA I OD TEGO MOMENTU STARAM SIE BYC JAK NAJBARDZIEJ POZYTYWNIE NASTAWIONA!!!A TY JAK SIE CZUJESZ PRZED PORODEM???

Ja tez staram sie byc pozytwnie nastawiona,choc nie zawsze mi to wychodzi:-( Ogolnie poczatek ciazy bardzo dobrze znosilam,nie mialam wiekszych dolegliwosci.I tez pracowalam caly czas.Od jakiegos czasu mam problem z cisnieniem,ale teraz biore leki i staram si ebyc dobrej mysli:-D Ja juz jestem na macierzynskim od jakiegos czasy takze odpoczywam sobie duzo no i juz tez bym chciala wiosne z jednej strony,ale z drugiej obawiam sie troszke tego porodu mimo wszystko...Tez ma do mnie rodzinka jeszcze przyleciec w marcu,wiec bedzie mi razniej przez te ostatnie tygodnie,no a mama zostanie troszke dluzej:-)A gdzie mieszkasz Malutka1984 w centrum?
Pozdrawiam !!

reklama
hej ... dziś bardziej na spokojnie więc się pochwalę wkońcu badaniami ..
wię c tak dzidzia o tydzień starsza niż na suwaczku , z wagą jest do przodu ma już 940 g no i potwierdzona dziewczynka:tak:
wszystko prawidłowo , serduszko ma 141 uderzeń , wszystko ok..
lekarz powiedział ze pewnie urodzi sie duża jak poprzednia:-p
i życzył mi jeszcze chłopca:-D:-D:-D:-D
a mąż nadal twierdzi ze chłopak bedzie hihih

na usg mała pięknie się uśmiechała , no i skakała jak szlona .. hehe
oczywiście wszytsko ma na swoim miejscu...
i mamy piękny filmik... :-)
to kilka zdjęć:
P260111_11.230004.JPGP260111_11.230001.JPGP260111_11.210001.JPGP260111_11.190002.JPGP260111_11.350001.JPGP260111_11.220001.JPGP260111_10.550001.JPGP260111_10.550001 - Copy.JPG

Do góry