reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam Panie!!
Mam pytanko:-) Co sadzicie o szczepieniom przeciw grypie? Wczoraj dostalam smsa z przychodni,ze z wziazku z epidemia grypy wladze zalecaja szczepienia wszystkim kobietom w ciazy:-)
Dajcie znac co o tym myslicie:-)
Milego dnia!!

Hejka :)

Haniulka ja np ani siebie ani rodziny nie bede zabierala na szczypienie napewno ... Mnostwo jest niebezpiecznych powiklan ... Kazdy ma swoja opinie i robi jak uwaza :)

Witam sie srodowo :)) lubie ten dzien Wiem ze jeszcze tylko dwa dni i weekend mmm. :) u nas wszystko po staremu wszyscy na szczescie zdrowii maly remoncik sie odbyl z czego jestem na maxa zadowolona :) zdolnego mam chlopa ;))))

Dzień dobry! Dzieciaki posnęły, roboty już nie mam rzadnej, więc w końcu chwilka dla mnie, a, że dawno się nie odzywałam to postanowiłam zaległości forumowe "pozałatwiać" ;-)

Gsiad, no, my radzimy sobie sami, nikogo do pomocy nie mam tylko M jak jest w domu... A brakuje czasem i to bardzo... A jak Malutka się czuje? Problemy z brzuszkiem się już niepowtórzyły? Miała problemy z kupką czy kolki? A w jakim jest wieku Twoja córcia, bo jakoś mi umknęło :zawstydzona/y:...

Haniulka83, super suwaczek :tak: tylko lepiej wklej go sobie w sygnatury, w ustawieniach, będzie się wyświtlał cały czas ;-).

Alex2339, żyjesz???? Ty to pewnie jeszcze mniej czasu masz teraz niż ja :laugh2:. Jak tam dzieciaczki? Oczywiście mam na myśli te starsze i te młodsze ;-)?

Sylcia007, oj, tak, środa to fajowski dzień :-)! A co remontowaliście jeśli mogę spytać? Jak tam Nadinka się miewa?

Dzindusia, przeprowadzeni już jesteście?

Madziakowalik, masz jeszcze gości?

Cos jeszcze miałam... Ale zapomniałam...

Miłego i do klikania :sorry:

witam kobitki :)

krycha tak juz sami jestesmy smutno i pusto w domku :( . my wlasnie po spacerku psina sie wylatala a malytka zasnela i spo do tej pory . zastanawiam sie dziewczyny na zakupem spacerowki i nie mam pojecia :( jak na razie albo Maclaren techno albo nie wiem takze pewnie Maclarena jej kupie . milego dnia .

Hejka :)

Krycha sypialnie tapetowal i obwieszal w obrazy damiano :)

Gsiad ja bylam sama z damianem i dalismy rade rewelacyjnie :) nie masz sie co martwic ! :) najgorszy jest pierwszy miesiac A pozniej zobaczysz sama ze moglabys trojaczki wychowawac :))

reklama
dzien dobry
gdzie sa wszyscy?:(
dziewczyny czy jest u was moze mama albo tesciowa do pomocy przy dzieciach?

hej My radzimy sobie sami Czasem jest naprawde ciezko i ma sie wszystkiego dosc ale jakos dajemy rade Maz wspiera mnie jak tylko moze mimo ze po pracy zmeczony wraca....... a wy sami czy z pomoca??

krycha za tydzien dopiero;-)

Do góry