reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam dziewczyny:-)
Wczoraj zajrzalam tutaj z rana i nic sie nie dzialo,wiec juz pozniej nie wchodzilam hihi a tu sie dziewczyny rozpisaly fajnie:-D
Ja dopiero co wstalam,ale trzeba sie ogarnac i o obiedzie pomyslec :-) A pozniej na gofryyy:-D
Ja tez planuje wlasnie moja mame tutaj sciagnac na te pierwsze tygodnie,zawsze cos pomoze,jak nie przy maluszku to chociaz przy obiedzie;-) Tylko ze strasznie sie denerwuje jak ma samolotem leciec,bo jeszcze u nas nie byla,ale mam nadzieje,ze da rade:-)
Pozdrawiam!!! I milego dnie zycze:-)

Bry! W końcu piątek :-D:-D:-D Jak dobrze, że się weekend zaczyna!

Mam tu coś dla Was akonto przyszłych świąt bożonarodzeniowych: Park Christmas Savings. Trzeba tylko zgłoszenie wysłać i przyślą katalog z kuponami rabatowymi ;-)

A ja myślałam, Dzindusiu, że Wy już na nowym :sorry:

Madziakowalik, no zawsze pusto jak rodzinkia wyjedzie, ale powoli, powoli się wkręcicie na nowo ;-). Kupiłaś już tego Maclarena?

Haniulka83, gofry, hmmmm... Normalnie aż mi się zachciało takich jak nad polskim morzem sprzedają :eek::-D z pełnym wypasem...

Sylcia007, no to masz złotą rączkę w domu :-)

Udanego weekendu mamuśki :sorry:

i my sie witamy :)
tak kupilam dzisiaj dostarcza mi do domku za tydzien juz sie nie moge doczekac . Maya tak sie cieszyla w sklepie ze siedziala w nowym wozku :) zreszta ja bardziej bo fajniutki i zaoszczedzislam 50 E :)) . milego weekendu .

Witam sie kobietki :))

Ojj jak ja sie ciesze ze to juz weekend :) Nadina rowniez zadowolona na maxa, lubi gdy mama w domu jest :)

Madziakowalik rewelacyjnie ze wozek kupilas i nawet taniej :) oby sie sprawdzil jak najlepiej :)

Noo krycha chlopa zlota raczke mam :) akurat na takiego typu jego zdolnosci nie moge narzekac :)

Zawsze sluzy pomoca ;)

Dzis ojczulek porwal nas na zakupy i kolacyjke :) Nadinka juz slodko spi, grzecza dzis byla bardzo pyskula :) jutro ruszamy gdzies w trase obircalam jej zw bedzie buja buja wiec obietnice trzeba spelnic :))

Udanego weekendu lachony zycze :)

Witam kobitki:-) Jak dobrze ze wstaje jak za oknem sloneczko swieci czyz nie?:-)
Krycha tak tak wlasnie takie gofry polskie:-D Tu zaraz kolo mnie otworzyli taka kawiarnie z goframi-pyszniutkie sa!! Polecam:-D
My na drugi tydzien sie wybieram kupic wyprawke dla maluszka:-)
Pozdrawiam i udanego weekendu dla wszystkich!!

reklama
Witam się i ja z rana :D słoneczko świeci ale zimno :( może potem się ociepli, też zmykam coś na obiadek wymyśleć choć chyba pójdę na łatwiznę dziś. Haniulka83 a gdzie są te gofry?? może jutro mojego wyciągnę :) udanego popołudnia życzę

Do góry