reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hej mamuśki! Mój młodszy dzieć drugi raz pod rząd przespał mi ciągiem 5h :szok::-D:-D a po szybkim jedzonku kolejne 3h - takie noce to rozumiem! Pięknie normalnie! Może Mu tak zostanie, hm...

Madziakowalik, a gdzie jest sklep Wisełka? Czy to o Wisłę chodzi? Dzięki śliczne za info! A Mayeczka się nie bała? Nie ciągnie się za uszka? No i nie miałas problemów? Bo wiem, że niebardzo takim małym dzieciaczkom chcą przebijać uszka... No i trzymam kciukasy żeby zębolki szybko wylazły ;-)

ViKamciaG, lepszego samopoczucia życzę :tak:

Sylcia007, nie dziękuję i oby jak najszybcie zdrówko wróciło :sorry2:

reklama
dziendoberek

mam nadzieje ze u was lepiej niz u mnie :-:)-( do lekarza jade dzis bo juz mam dosc - poprawy nie ma a nawet gorzej sie robi :wściekła/y::wściekła/y: niecierpie byc chora

nio pozalilam sie i spadam weny na pisanie brak:zawstydzona/y::-(

milego dnia

Hellol :))

Madziakowalik gratki kolejnych zabkow i oby mniej boleśnie wychodziły :))

Dzindusia zdrowia :) niech choroba zmyka ! :)

Alex u nas tez popadywal śnieg troszke :)) i na ogródku tyle sniezku :))

Zmykam obiadek gotować i na spacerrr :))

Heh, Alex2339, nawet w cetrum przed chwilą coś sypnęło, bardzo malutko, ale było widać jak leci ;-)

Dzindusia, uuuuuuuuuuuuuu, zdróweczka!

dzindusia zdrowia zdrowia meczy Cie choroba :( , krycha nie jest to wisla tam kolo tesco tylko ten drugi sklep - Maya bardziej sie przestraszyla tego jak strzelilo , dostalsmy kropelki nwet ja tam nie interesuje co ma w uszkack kropimi kilka razy dziennie i jest ok. a niech popada troszke :)sylcia no ja tez mam nadzieje ze dzisiaj juz tak nie bedzie dam jej czopeczka na noc zeby juz mi sie tak nie przebudzala z placzem .

Madziakowlik, dzięki śliczne! A powiedz jeszcze mieliście swoje kolczyki czy oni dają? I rozumiem, że te kropelki to odkarzające jakieś, tak? Może się dziś tam przejdziemy z M. Mieliśmy później przekłóć Jej uszka, jak już bardziej świadoma będzie i sama sobie kolczyki wybierze, ale już dwie pary w prezencie dostała, więc czekać już nie ma sensu... A Twoja Maycia dzielna dziewczynka :tak:

krycha no niestety przez trzy miesiace bedzie nosila ze stali chirurgicznej a dopiero po tym okresie mozesz jej dac swoje kolczyki . a te kropelki to natural solution . powodzenia i daj znaka jak Wam poszlo.

reklama
Do góry