reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

teraz jak D bezrobotny:sorry2: to pewnie wkrótce:tak:
bo mamy kupe czasu:-p
tylko jeszcze trzeba wszystko zorganizować , połatwić papiery i dojść do ładu:-D mam nadzieję że jeszcze w grudniu ... hihih
naprazie to sę nastawiam na wizytę u alex... bo ostatni raz to się widziałyśmy przed urodzinami Nikosia..
i jeszcze chłopców na żywo nie widziałam a już się doczekać nie mogę:-p i u niej będę chyba w tym tyg..
więc możesz być następna:-D bo raczej wątpię że damy radę objechać sklepy i was dwie w jeden dzień;-)
chyba że się da...

reklama

co za noc tak mi sioe wstawac do chlopakow nie chcialo ze szok jeszcze na dokladke Nikodem mi sie rochorowal mial tak potworna goraczke normalnie padam na twarz
ViKamcia no ja mam nadzieje ze w tym tygodniu do mnie wpadniesz:tak::tak::tak:
Sylcia ty tez mozesz przeciez zajechac do mnie na kawusie bo ja to sama z chlopcami to sie chyba nie redko wybiore chyba nawet bym sie bala jak mi sie obydwoje zaczna dzec a ja normalanie uwielbiam jak obydwoje naraz sie budza:baffled::baffled::baffled::baffled:normalnie jestem w siudmym niebie:eek::eek::eek: a moj M ma teraz urwanie glowy w pracy

haha Alex dokladnie jak juz ciotkai wpadaja to niech po dwie zeby kazda wziela po maluszku i Ty na chwilke odsapniesz, szkoda ze my tyle mil swietlnych mieszkamy od was bo pewnie wyreczalybysmy ciocie od czasu do czasu, ja kocam blizniaki. :)
U nas nawrot choroby i cholewcia nie wiem c myslec, mayka juz konczy antybiotyk, bylo juz super a od nocy znowu wymioty, kaszel i katar, chyba bede usiala isc do gp....

Teraz sie zastanawiam dlaczego nigdy nie chcialam miec blizniakow no bo zeczywiscie sa urocze bobasy i chyba dopiero teraz tak naprawde dotarlo do mnie ze blizniaki jak patrze na nich dwoch

Hellol :))

Olivco zdrowka mayutce życzymy z nadina bidulka musii się męczyć :((( zdroweczka:*****

Alex może w tyg wpadniemy :)) musisz mi pw wysłać z adresem :))

Dziś znów się wyleniuchowalam :))) mmm ;)
A teraz zmykamy na sniezek :))

reklama
dziendoberek

Mnie niestety chorostwo nie odpuszcza :wściekła/y::wściekła/y: mam juz dosc

sylcia bylas tu moze u nas na wsi w HC na bilansie z nadinka?? bo mnie sie szykuje zaniedlugo i sie chcialam spytac jakie babeczki mile:-p i czy im to sprawnie idzie....

milego dnia

Do góry