reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hej, hej :-)! Ta wczorajsza pogoda to masakra jakaś była :szok: Wiało jak nie wiem, zacinało okropnie, szok!!! I moje dzieciaki wczoraj jakieś nie teges przez to były, marudziły, fisowały, dobrze, że to już z nami, uffff...

Madziakowalik, byłam święcie przekonana, że Mayeczka ma urodzinki dopiero tego 13.11 :zawstydzona/y:... Wszystkiego najlepszego dla Niej od nas :tak::tak::tak:
Zobacz załącznik 299877

Alex2339, rzeczywiście chłopcy są uroczy :-)!!! A powiedz jak starszaki się na młodsze rodzeństwo zapatrują? Chcą Ci przy Maleństwach pomagać?

Udanego weekendu życzę :sorry2:

reklama
Bry!!! Ja dziś na nogach od samego rańca, Filip zafisiował i wstal przed 07.00 :eek: do wyspanych raczej nie należę...

hej babeczki :)dziekuje wszystkim ktore glosowaly na corcie w konkursie bebiko :))) mamy misia :)) jeszcze raz dzieki :)))))

Brawo, brawo, brawo!!!! Jest miso!!!! Super!!!!! Aha, i jeszcze tu pozyczę wszystkiego najelpszego dla kochanej Lilijki :tak::tak::tak:!!! Wielki buziol!!!!!

Zmykam na śniadanko, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cool2:

Witam sie

Pogoda nas nie rozpieszcza

A u mnie jeszcze do tego Nikodem sie rozchorowal

Alex2339[/B], rzeczywiście chłopcy są uroczy :-)!!! A powiedz jak starszaki się na młodsze rodzeństwo zapatrują? Chcą Ci przy Maleństwach pomagać?

Starszaki sa szczesliwi :tak::tak::tak:
Jak w poniedzialek wychodzilam to moj M mowil im ze jak wroca ze szkoly to ja juz bede z braciszkami to po poludni jak po n ich pojechal to Nikodem sie tak doczekac nie mogl ze zeszkoly wylecial bez plecaka i kurtki nauczycielka go dogonic nie mogla.:-D:-D:-D
Przez pewien czas przychodzili do mnie do pokoju pytali sie czy mi nie pomoc ale teraz przestali bo zawsze trafiali na to ze musza pampersy wynosic :eek::eek::eek::eek:bo juz nie ma chetnych do wynoszenia:-D:-D:-D:-D:-D

Alex jeszcze raz gratulacje rany tylko sobie wyobrazic zapal starszego rodzenstwa, też bym sie nie mogla doczekać. Przyjedziemy pewnego dnia tam do was to chociaż przez jeden dzen powynosimy pampersy hihi

reklama
Hej mamusie!!! Oj, już tak nie narzekać, że wątek zamiera tylko częsciej się udzielać, bo nie ma z kim pisać i tyle :-) No i jeszcze czasu trochę mniej nie da się ukryć, ale przede wszystkim to pierwsze :-p;-)

Alex2339, no to widzę, że pomocnicy Ci nawalają jak i moja :-D:-D:-D tak się cieszyłam, jeszcze przed porodem, że Oliwia dzielnie pampki wyrzuca, ale odkąd Filipek jest już z nami to współpracować nie chce :baffled: no czasem, jak ma lepszy dzień, ale to się bardzo rzadko zdarza niestety :dry::-)

Miłam dziś wysprzątac chałupkę, ale, że dzieciaki dały mi nieco popalić przez dwa ostatnie dni to tylko ogranęłam i teraz postanowiłam się trochę polenić. Muszę nabrać sił... A jutro razem z M się domem zajmiemy :sorry2:

Miłego Laseczki, idę doglądnąć obiadku :blink:

Do góry