reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dzień dobry! Ech, mój Szkrab dziś jadł w nocy co 1,5 h :szok::baffled: jakoś tak malo wyspana się czuję... Ale pocieszam się, że jeszcze kilka miesięcy i będzie lepiej :-p;-):-D!

Krycha zorganizujesz sobie wszystko tylko czasu potrzeba z kazdym dniem bedzie coraz lepiej i lepiej :) no i oczywiscie masz mala pomocnice :))))
Krycha-pomału,pomału wszsytko się ustabilizuje.Dobrze,że z Małym wszystko w porządku-ściskam Was:)

Wiem, że w końcu mi się uda, więc nie panikuję ;-)! O śmieci się jeszcze nie zabijam, obiady gotuję czyli i tak jest lepiej niż jak Oliwka taka malutka była (bo wtedy to tylko mój M kucharzył) :sorry2:! Oj, dzięki Bogu, że z Filipkiem wsio oki! Jutro idziemy do HC na mierzenie i ważenie, ciekawe jak teraz z wagą stoi ta moja "kruszynka" :-D

Dzieciaki śpią, ja już zupkę wciągnęłam, z drugim daniem poczekam na Oliwkę, a popołudniu miła wizyta nam się szykuje :tak::-D! Oby jeszcze do tego pogoda dopisała i będzie cacy dzień ;-)

Udanego poniedziałku życzę :blink:

Witam wtorkowo:)))
Krycha-jak tam po wizycie???Pewnie było miło i czas zleciał niepostrzeżenie
Alex-i byłaś w tym Limerick w tym tax office???
No nic-brykaM,bo latam w pidżamie...Miłego dnia(choć znowu pogoda szaro-bura)

dzień dobry
rzeczywiście za oknem szarawo ale nic to-muszę się bujnąć do centrum. widzę że tutaj się przeprowadzki szykują
Camomile daleko wybywasz?

Witam
Krycha-Ty na Małego nie narzekaj-mój np dziś od 3ciej jadł co godzinę:/a taki mały to on już nie jest:/
Alex-no to mam nadzieję,że jutro się wyrwiesz:)
Miłego dnia

reklama
Do góry