reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Bry!!! W końcu mam chwilkę żeby cosik poklikać ;-)! Ech, nawet nie zdąrzyłam podziękować za gratulacje, więc czynie to teraz - BARDZO DZIĘKUJEMY :-)! Rany, tyle czekania a teraz już ponad tydzień od porodu minął nawet nie wiem kiedy... Filipek całe szczęście zdrowy :blink:! Miał małe problemy z pępuszkiem, ale już wszystko jest pod kontrolą :tak:. Nie powiem, że jestem już całkiem zorganizowana, bo niestety tak pięknie nie jest, ale staram się jakoś sobie radzić... Pomoc, znaczy mamę, miałam do czwartku, a teraz już sami jesteśmy, ale to dobrze, bo musze sobie poradzić! Oliwka braciszka nie olewa, a to jest ważne, reaguje na płacz Młodego, zaraz leci po mnie albo po M, smoka chce Mu dawać żeby nie płakał :-D:-D:-D i gila Go po stupkach :-)! A ja już doszłam do siebie (no czasem jeszcze jakiś dyskomforcik czuję) po porodzie, z czego bardzo się cieszę, bo ciężko było, oj ciężko...

Widzę, że nowa mamusia się pojawiła na forum i to jeszcze z centrum, no proszę :-)! E.w.a, witamy w naszym gronie :-)! Wpadaj częściej, może nasze forum w końcu odżyje... A gdzie w centrum mieszkasz? Może jesteśmy sąsiadkami i nie wiemy o tym :-p;-)? Doczytałam, że też się Wam przeprowadzka szykuje, hm... Wszystkie uciekacie z centrum, pięknie :baffled: widzę, że tylko Drozudusia i ja tu zostajemy, ech...

No i tyle z mojego pisania, muszę uciekać :dry:... Dodam jeszcze tylko szybciorem, że mocno trzymam kciuki za Was "ciężaróweczki" no i za staraczki również :sorry2:! I, że postaram się już zaglądać częściej, ale jak wyjdzie to nie wiem...

Miłego wieczorku i słodkich snów życzę, papatki :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien doberek :)
Krycha zorganizujesz sobie wszystko tylko czasu potrzeba z kazdym dniem bedzie coraz lepiej i lepiej :) no i oczywiscie masz mala pomocnice :)))) .milego poniedzialku :) chociaz pogoda nas nie chce dopieszczac :(

reklama
Witam poweekendowo:)
Krycha-pomału,pomału wszsytko się ustabilizuje.Dobrze,że z Małym wszystko w porządku-ściskam Was:)
e.w.a,Camomile-super,że sobie znalazłyście nowe odpowiadające Wam domki-kiedy parapetówy;))))

Do góry