reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hejka :))

dzindusia wiesz co ja niewwiem jak tam jest wejsice dokladnie bo ja mam z przodu domu wejscie do domua z tylu wejscie do ogrodka a jak oni tam maja to niewiem bo dom jest na scianie inaczej jest polozony niz moj ale wejscie na ogrodek powinno byc z boku ale nie jestem pewna :)))))

madzia kowalikno najwazniejsze aby wam sie podobalo :) i zebyscie bylii zadowoleniii bo dom to nie budynek tylko osoby pelniace funkcje rodziny :) to od was bedzie w wiekszosci zalezalo jak bedzie wygladac wszytko :) oby wam sie podobalo :)

Bry! Dziś zapowiada mi się blogie lenistwo :-p:-D:-D! Obiad już mam gotowy, pranie zaraz się skończy prać, więc tylko rozwiesić, w chacie ład jako taki, więc mogę się lenić, zwłaszcze, że pogoda nie nastraja do niczego innego :sorry:

Udanej środy mamusie ;-)!

Witam sie mamusie

Ja sie czuje okropnie chyba nie musze mowic jak koszmarnie spalam

utylam juz prawie 10kg a co najlepsze to chuda jestem wciaz wszystko w brzuszek idzie rosnie w blyskawicznym tepie od zeszlego tygodnia w pasie przybylo mi 3 cm
pewnie dlatego mnie tak strasznie kregoslup boli

jestem przerazona nie wiem jak ja wytrzymam do konca :-:)-:)-(

a i my sie witami :)
ale sie denerwuje przed chrzcinami mojej niunki . jeszcze pare spraw do pozalatwiania i ugotowania ale to dopiero w piatek. dokupilam jej jeszcze opaseczke na glowke . tak slicznie wyglada . nie sadzilam ze bede sie tak denerwowac . krycha odpoczywaj ile sie da :)))))) alex dasz rade kobitko :))))))) .

Alex2339, dasz radę, musisz, bo jak nie Ty to kto ;-)?

Madziakowalik, no odpoczywam właśnie :-D! Teraz postanowiłam zrobić sobie małą przerwę i kuknąć co się tu dzieje :sorry:

Teraz to już w ogóle mam błogi spokój, bo Oliwka w kimono właśnie uderzyła :-D:-D:-D

No wiem ze musze ale nie sadzilam z blizniakami bedzie tak ciezko :-(
ale plecy juz mnie mniej bola moj M nasmarowala mnie jakas mascia i troche przeszlo uuuffff co za ulga

Krycha macie juz imie dla maluszka ?

reklama
No wiem ze musze ale nie sadzilam z blizniakami bedzie tak ciezko :-(
ale plecy juz mnie mniej bola moj M nasmarowala mnie jakas mascia i troche przeszlo uuuffff co za ulga

Krycha macie juz imie dla maluszka ?

Oj, domyślam się, że musi być ciężko :eek:, mi w pojedynczej błogo nie jest a co dopiero bliźniacza... Ale mąż widzę pomocny! Dobrze, że masz w Nim wsparcie ;-)

Mamy już wybrane imię dla Młodego - będzie Filip! Gorzej jakby się jednak okazało przy porodzie, że to jednak dziołcha będzie, bo imienia brak :szok: liczę jednak, że lekarze się nie mylili ;-)! A Wy już myśleliście nad imionami dla chłopaków???

Do góry