reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam... widzę problem wozka nierowiązany,...:sorry2:

normalnie powiemwam ze az wpadlam w zły nastrój... wrrr...
pogoda mnie dobija...
a mialo byc tak pieknie...
już sie przejaniał a tu nagle grzmot:baffled: i ulewa..
ter:baffled:az znow sie przejasnia....:sorry2: może cos z tego będzie;-)

reklama
Witam sie

A mnie tam pogoda nie dobija przynajmniej nie mecze sie z powodu upalow :-):-):-)

ale za to sie nie wysypiam nie moge sie wogole ulozyc poloze sie na jednym boku to mnie zaraz jeden kopie poloze sie na drugim to drugi wiezka no oszalec mozna a rano wstaje polamana i wszystko mnie boli:crazy::crazy::crazy:

dzieńdoberek

alex ja wczoraj posiedziałam trochę w ogródku jak wyszło słońce ale poddałam się-- za gorąco mi było:szok: aż miałam plamy potu pod biustem:zawstydzona/y::-D:-D w naszym stanie pora deszczowa najlepsza:-D:-D nie wyobrażam sobie być teraz w PL:szok:

qrcze zapomniałam kupić mleka do kawy i siedzę o suchym pysku:-D:-D

Ja przechodzilam 2 ciaze w PL w upalach i dziekuje slonie tak nie sapia jak ja wtedy sapalam i dlatego teraz wole ta deszczowa Irlandie ale pewnie za rok bede chciala wiecej sloneczka;-)

dzień dobry babeczki
wiem wiem wieki minely, ale bylam na biezaco bo od czego ma sie tel. :)
Gratuluj wszystkim "podwójnym" mamusiom, Alex dopieo widzę bliźniaki GRATULACJE chyba wpadne tam do was bo widze ze teraz to tam centrum jest hihi no i wszystkie wskazowki pozbieram jak to zrobic zeby za jednym razem dwójke mieć i zapomnieć już na zawsze stan błogosławiony :) jeszcze Gastone by się przydała. No nic, lece coś nieco poczyać zaległości i kliknę jeszcze.
Buziaczki dla wszystkich od wielkiej naszej Mayutki:happy2:

a ja znów tęsknie za polska pogodą cały czas.... :tak:
gdyby tu bylo tak ciepło.. to nawet nbym do pl nie tesknila i nie chciałabym wyjeżdzać...
np jak bylam w grecji.. to supwer... wyspa... zimna woda... i sloneczko.. upaly...
szkoda ze wlasnie tu pada....
nie ma co robic wtedy.....:dry:chociaż bylabym opalona...

hellol bejbies :) :p :)

ohh ja to dzis sie troszke na wkurzalam no ale i tak wszystko wyszlo dobrze :) Nadinka moja biedna steka bo nastepna trojeczka jej wychodzii ahh jej to na serio zabki wychodza jak brzybki po deszczu :) mam nadzieje ze ostatnia szostka zebow jej szybko wyskoczy i jedyne co to bedziemy liczyc az worzkaa zebuszka nas odwiedzii :) :p heheeheeee :)
znajomki u nas dzis troszku posiedzieli wiec milo sie spedzilo wieczorek :) domek posprzatany jutro kolejne porzadki zakupki obiad hmmm tylko zbytnio nie mam pomyslu na nic ... musze zrobic cos na szybko ale byloby syte i dla Nadiny ... moze jakies pomysly :p ??

dobranoc laseczki buziakujemy :)))))))))) ? :)

witam babeczki :)
sylcia nie powiem ale mieszkanko bardzo mi sie podoba . Moj D ma rozmowe o prace w Belfascie we wtorek :).Mozesz zapytac sie Justyny czy dostala moje zamowienie ? i kedy ono bedzie mniej wiecej ? Ja dzisiaj zrobie jakas zupke i racuszki z jabkami z cukrem pudrem bo mi sie zachcialo mam zachcianki jak kobietka w ciazy ;-). milego dnia .

hejka :))

madzia no spoko zapytam sie justysii :) a tak mi sie zdaje ze jakby co to w ta srode bylo by zamowienie ale nie jestem pewna :p ale zapytam sie jej bo ja tez czekam na pare rzeczy DObrze ze mam ten avon tak blisko siebie :p a co do mieszkanka no to mi tez sie podoba duze przestrzenne tylko jeszcze pare drobiazgow zakupie aby bylo kolorowo :p :) i bedzie ok A co do pracy to mam nadzieje ze dostanie Twoj mezol prace bo bez niej to ciezko jest ;/ a wiec powodzenia oby dostal i sie ulozylo po waszej myslii :))

reklama
Do góry