ok dziekuje wam bardzo za odpowiedzi
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
spoko, a tu masz więcej info jak to jest z porodami w Ie, jak chce ći się czytać;-)ok dziekuje wam bardzo za odpowiedzi
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...wiedziec-powinna-w-trakcie-tworzenia-d-10120/
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/opieka-w-czasie-ciazy-cesarskie-ciecie-18928/
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
hej laski
aga zdrowka dla corcii i boszzz dobrze ze nic jej sie nie stalo powazanego ! bidula
ms marple kurcze ja tez mam tyle tych gratow ale forumowka pomogla nam z rzeczami bo w naszym bagazniku nadzwyczajnie duzo sie nie miesci
ewa witam na forum buziakii w brzuchol a co do testow na cukrzyce to ja niemialam wiec wypowiadac sie nie bede
ka m cia Twoja niunka prze sliczna :* do zjedzenia )) super ze chuste udalo Ci sie zakupic
baby baby baby od jutra juz bede na nowym mieszkanku ahh i ohh jak sie ciesze
aga zdrowka dla corcii i boszzz dobrze ze nic jej sie nie stalo powazanego ! bidula
ms marple kurcze ja tez mam tyle tych gratow ale forumowka pomogla nam z rzeczami bo w naszym bagazniku nadzwyczajnie duzo sie nie miesci
ewa witam na forum buziakii w brzuchol a co do testow na cukrzyce to ja niemialam wiec wypowiadac sie nie bede
ka m cia Twoja niunka prze sliczna :* do zjedzenia )) super ze chuste udalo Ci sie zakupic
baby baby baby od jutra juz bede na nowym mieszkanku ahh i ohh jak sie ciesze
Ostatnia edycja:
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
ja to sobie postawilam ze w pierwszy dzien wszystko rozpakuje i mam nadzieje ze sie uda
alex2339
Fanka BB :)
Witam sie
Mam pytanko gzie mozna rozejzec sie za wozkami wiem ze mam jeszcze troche czasu ale dla blizniakow jest ciezko znalesc wiec chcialam teraz sie juz porozgladac.
Mam pytanko gzie mozna rozejzec sie za wozkami wiem ze mam jeszcze troche czasu ale dla blizniakow jest ciezko znalesc wiec chcialam teraz sie juz porozgladac.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
alex ja nie wiem, ale jedyne co to moge Ci poradzić żebyś nie kupowała z 2 siedziskami obok siebie , tlko jedno za drugim , bo w takim szerokim to się nigdzie nie zmieścisz;-)
reklama
Agnieszka13111980
Fanka BB :)
Dokładnie w MC jest duży wybór wózków jest też nowy sklep nieopodal Haymarket i jeden na przeciw Bus Stadion