reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam sie

KaMcia nie licz na blizniaki ja nie liczylam i prosze :-D:-D:-D To jest tak samo jak ze staraniem sie o dzidziusia im bardziej chcesz miec tym trudniej zajsc:-(

Ja sie 6 miesiecy staralam ale teraz za to mam podwujny efekt:-)

ja bede miec to badanie w 28 tc . a na czym polega to badanie
wypijesz 1,5 małej butelki Lucozade (napoju energetycznego)na czczo i będziesz miała pobraną krew 3 razy (od razu, po godzinie i po 2 godzinach) nie możesz w tym czasie jeść:sorry:
Witam sie

KaMcia nie licz na blizniaki ja nie liczylam i prosze :-D:-D:-D To jest tak samo jak ze staraniem sie o dzidziusia im bardziej chcesz miec tym trudniej zajsc:-(

Ja sie 6 miesiecy staralam ale teraz za to mam podwujny efekt:-)
ciesz się że podwójny..
a jakbyś tak miała 6 raczki... hah za każdy miesiąć 1 dziecko :-p:cool2:
a jak się wogóle dzisiaj czujesz??

ewa przychodzisz na czczo do szpitala Najpierw pobiora ci krew a potem dadza lucozade do wypicia..... po godzinie pobiora ci znow krew i po uplywie kolejnej godziny jeszcze raz pobiora krew i tyle .... Jesli badanie wykarze podwyzszony cukier to poinformuja cie o tym listownie a jesli wszystko bedzie oki to nie informuja ;-)

Ostatnia edycja:
Wez nawet tak nie mow 6 raczki :szok::szok::szok:

A czuje sie dzisiaj w miare dobrze ciezko mi sie robi coraz bardziej a dzisiaj sie dzieciaki tak wierca brzuch mi lata na wszystkie strony wszyscy sie w domu ze mnie smieja :tak:

a tak wogóle chciałam się pochwalić....:zawstydzona/y:
kupiłam chustę
i zamotałam małą po raz 1-wszy :cool2:chciałam zrobić inne wiązania, ale zasnęła podzczas 2 wiąania (jak widać na 1 i 2 fotce)więc dałam spobie spokój.. hehe może jutro...;-)a tam co nie śpi to 1 wiązanie było ;)

Ostatnia edycja:
Aha ale mam nadzieje ze te trzy godz to nie trzeba siedziec na w pokoju gdzie pobieraja krew tylko na poczekalni????
możesz iść nawet do domu..
ja byłam u koleżanki bo mieszkam 30 km od punktu;-)a ona ma 5 min spacerkiem do szpitala
poczekalnia też jest,
ale po co tam siedzieć jak można za godzinę wrócić jak się ma blisko

reklama
Do góry