ja bede miec to badanie w 28 tc . a na czym polega to badanie
reklama
alex2339
Fanka BB :)
Witam sie
KaMcia nie licz na blizniaki ja nie liczylam i prosze To jest tak samo jak ze staraniem sie o dzidziusia im bardziej chcesz miec tym trudniej zajsc:-(
Ja sie 6 miesiecy staralam ale teraz za to mam podwujny efekt:-)
KaMcia nie licz na blizniaki ja nie liczylam i prosze To jest tak samo jak ze staraniem sie o dzidziusia im bardziej chcesz miec tym trudniej zajsc:-(
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wypijesz 1,5 małej butelki Lucozade (napoju energetycznego)na czczo i będziesz miała pobraną krew 3 razy (od razu, po godzinie i po 2 godzinach) nie możesz w tym czasie jeśćja bede miec to badanie w 28 tc . a na czym polega to badanie
ciesz się że podwójny..Witam sie
a jakbyś tak miała 6 raczki... hah za każdy miesiąć 1 dziecko
a jak się wogóle dzisiaj czujesz??
ewa przychodzisz na czczo do szpitala Najpierw pobiora ci krew a potem dadza lucozade do wypicia..... po godzinie pobiora ci znow krew i po uplywie kolejnej godziny jeszcze raz pobiora krew i tyle .... Jesli badanie wykarze podwyzszony cukier to poinformuja cie o tym listownie a jesli wszystko bedzie oki to nie informuja ;-)
Ostatnia edycja:
alex2339
Fanka BB :)
Wez nawet tak nie mow 6 raczki
A czuje sie dzisiaj w miare dobrze ciezko mi sie robi coraz bardziej a dzisiaj sie dzieciaki tak wierca brzuch mi lata na wszystkie strony wszyscy sie w domu ze mnie smieja
A czuje sie dzisiaj w miare dobrze ciezko mi sie robi coraz bardziej a dzisiaj sie dzieciaki tak wierca brzuch mi lata na wszystkie strony wszyscy sie w domu ze mnie smieja
_Roszpunka_
a tak wogóle chciałam się pochwalić....
kupiłam chustę
i zamotałam małą po raz 1-wszy chciałam zrobić inne wiązania, ale zasnęła podzczas 2 wiąania (jak widać na 1 i 2 fotce)więc dałam spobie spokój.. hehe może jutro...;-)a tam co nie śpi to 1 wiązanie było
kupiłam chustę
i zamotałam małą po raz 1-wszy chciałam zrobić inne wiązania, ale zasnęła podzczas 2 wiąania (jak widać na 1 i 2 fotce)więc dałam spobie spokój.. hehe może jutro...;-)a tam co nie śpi to 1 wiązanie było
Ostatnia edycja:
Aha ale mam nadzieje ze te trzy godz to nie trzeba siedziec na w pokoju gdzie pobieraja krew tylko na poczekalni????
_Roszpunka_
możesz iść nawet do domu..Aha ale mam nadzieje ze te trzy godz to nie trzeba siedziec na w pokoju gdzie pobieraja krew tylko na poczekalni????
ja byłam u koleżanki bo mieszkam 30 km od punktu;-)a ona ma 5 min spacerkiem do szpitala
poczekalnia też jest,
ale po co tam siedzieć jak można za godzinę wrócić jak się ma blisko
reklama