reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

u nas juz lepiej tzn Nadinka juz mala temperaturka ale za to ja mam tak popuchniete gardlo ze az strach ;/

kasialimerick a wpadniemy jak wyzdrowiejemy napewno i a ja Cie zaniedlugo zapraszam do mojego lokum :p aaa i wielkie gratkii :)) 1 zabek kurcze u nas juz 12 wychodzii :p a ile cierpienia i placzu przy ostatnich 4 :(

i was wszystkie baby wy moje :) zapraszam :) drozdii Ty juz tez z PL wracaj mi tu z Ryskiem dla mojej Nadiny i z Laurita :)

reklama
dzieńdoberek
wpadam z mojego bajzlu się troszkę rozerwać
ostatnio taka nieczytata byłam :-D:-D

alex fajnie, że dzidzie rosną, mój jeden mi tak brzuch napinał a co tu dopiero taka dwójka:tak::tak: na peweno nie masz czym się martwić a nospa dwa razy dziennie nie zaszkodzi jak będzie potrzeba (tak mi ginekolożka powiedziała) ja tez czasem biorę jak ju z za często mam skurcze B-H :confused2:

sylcia namęczyła się twoja dziewuszka:sorry:
a gdzie to zapraszasz bo ja taka nie kumata?:sorry: przeprowadzasz się?
ło raju ja z tą przeprowadzką jeszcze walczę:eek:

kasia limerick no gratulacje, jak ja się zdziwiłam bo tak dawno was nie widziałam a tu już zębole:eek:

Witamy :)
sylcia to dobrze ze malej lepiej ale nie dobrze ze ty :(((( ja tez swego czasu chorowalam dosc czesto na gardziolek i anginke i polecam zebys plukala sobie gardlo !!!!!! . no ja juz po rozmowie z dentysta i klinika pokryje mi koszty leczenie tego zabka , antybiotyk chyba zaczal dzialac bo juz mnie nie boli az tak bardzo :))). moje dzieciatko smacznie sobie spi i czekam az wstanie to idziemy na spacer . pozdrawiamy :)

hello :)

a bozenko dowiesz sie gdzie przeprowadzka :p :ninja2:

nie pisze o wszystkim bo wariatka czytajaca posty by miala sie zalatwo niech sie nameczy dziolcha i niech ja w 4 literach szczypie ;]

a Nadinka juz zdrowa spala ladnie tylko 2-3 razy sie przebudzila w nocy nie ma juz tem dobrze sie zachowuje :) ma apetyt :)

a ja wrecz przeciwnie angina masakra ;/

reklama
Drozdusia wszystkiego najlepszego:-)Sto lat!!

No mam wieści od Krychy i... na 99% będzie miała synka. Przekazuję również pozdrowienia od niej:-)

Miłego dnia

Do góry