reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Limerick

ja tez bym z chęcią pokawkowała ale nie wiem jak jutro dojade do roboty tak mnie chorobsko rozlożyło,nie wspomne o Szymku:/ ale jak wyzdrowieje to musze kamcie namówic i pokawkujemy:))

noo ja zdychalam .. virus jakis latal i zlapal mnie ;/;/;/ ale juz jest ok czasem sobie chrzakne jeszcze ...

w ogole baby na dicho moze sie wybierzemy w nastepnym tyg co :D ? make up mini cyc na wierzchu szpile i na dancing :D

reklama
witam się
no babki wracajcie do zdrowia, i przyjeżdżajcie na kawkę zapraszam do mnie tym razem:tak:

sylcia disco to już nie dla mnie:-D:-D:-D:-D

jutro lecę do maternity na test glukozowy:no: czy któraś z was nie wybiera się tam przypadkiem?

co do szczepienia na rotawirusy, to przegapiłam z adalem ale teraz zamierzam zaszczepić dziecko:sorry2:
tak zapytam z innej beczki...jakią opinię macie o pediatrze z polmedu?
bo byłam zadowolona z pediatrki z medipolu ale już tam nie pracuje :baffled:

dzien doberek :)
ale tutaj ruch :/widze ze bedzie gdzies spotkanko ??????? my dzisiaj leniuszki jestesmy nigdzie nie wychodzimy musze posprzatac szafe z moimi ciuchami :/. milusiego dnia . dajcie znac gdzie spotkanko :)to sie wybiore .

heja :))

ms marple kochana jeszcze masz duzo czasu na imprezki :p a tak w ogole to Ty masz dziennie dicho tzn w brzuszku dzidzia sobie tancuje jak ta lala :))
a co do opinii o lekarzu to ja niestety nie pomoge bo ja zawsze do tego samego chodze irlandczyka :)
madziakowalik moze Ty bys sie chciala wybrac wieczorowa pora na miasto z innymi laseczkami :D ?

ja jeszcze wezne babyy z pracy i bedzie nas duzo :p

Witam. Ja znow chora:-(Najgorsze jest jednak to ze i Igora wzielo. Biedak ma ponad 39 stopni goraczki i taki katar ze w nocz nie spal, w dzien nie spal i ciagle tzlko placze. moglaby sie ta pogoda poprawic to moze w koncu te dzieciaczki by wyzdrowialy.

Witam. Ja znow chora:-(Najgorsze jest jednak to ze i Igora wzielo. Biedak ma ponad 39 stopni goraczki i taki katar ze w nocz nie spal, w dzien nie spal i ciagle tzlko placze. moglaby sie ta pogoda poprawic to moze w koncu te dzieciaczki by wyzdrowialy.

no to witaj w klubie:/ męczymy sie razem:((zdrówka życze tobie i Igorkowi:)

reklama
Do góry