reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ja tez bym z chęcią pokawkowała ale nie wiem jak jutro dojade do roboty tak mnie chorobsko rozlożyło,nie wspomne o Szymku:/ ale jak wyzdrowieje to musze kamcie namówic i pokawkujemy:))

noo ja zdychalam .. virus jakis latal i zlapal mnie ;/;/;/ ale juz jest ok czasem sobie chrzakne jeszcze ...

w ogole baby na dicho moze sie wybierzemy w nastepnym tyg co :D ? make up mini cyc na wierzchu szpile i na dancing :D

reklama
witam się
no babki wracajcie do zdrowia, i przyjeżdżajcie na kawkę zapraszam do mnie tym razem:tak:

sylcia disco to już nie dla mnie:-D:-D:-D:-D

jutro lecę do maternity na test glukozowy:no: czy któraś z was nie wybiera się tam przypadkiem?

co do szczepienia na rotawirusy, to przegapiłam z adalem ale teraz zamierzam zaszczepić dziecko:sorry2:
tak zapytam z innej beczki...jakią opinię macie o pediatrze z polmedu?
bo byłam zadowolona z pediatrki z medipolu ale już tam nie pracuje :baffled:

dzien doberek :)
ale tutaj ruch :/widze ze bedzie gdzies spotkanko ??????? my dzisiaj leniuszki jestesmy nigdzie nie wychodzimy musze posprzatac szafe z moimi ciuchami :/. milusiego dnia . dajcie znac gdzie spotkanko :)to sie wybiore .

heja :))

ms marple kochana jeszcze masz duzo czasu na imprezki :p a tak w ogole to Ty masz dziennie dicho tzn w brzuszku dzidzia sobie tancuje jak ta lala :))
a co do opinii o lekarzu to ja niestety nie pomoge bo ja zawsze do tego samego chodze irlandczyka :)
madziakowalik moze Ty bys sie chciala wybrac wieczorowa pora na miasto z innymi laseczkami :D ?

ja jeszcze wezne babyy z pracy i bedzie nas duzo :p

Witam. Ja znow chora:-(Najgorsze jest jednak to ze i Igora wzielo. Biedak ma ponad 39 stopni goraczki i taki katar ze w nocz nie spal, w dzien nie spal i ciagle tzlko placze. moglaby sie ta pogoda poprawic to moze w koncu te dzieciaczki by wyzdrowialy.

Witam. Ja znow chora:-(Najgorsze jest jednak to ze i Igora wzielo. Biedak ma ponad 39 stopni goraczki i taki katar ze w nocz nie spal, w dzien nie spal i ciagle tzlko placze. moglaby sie ta pogoda poprawic to moze w koncu te dzieciaczki by wyzdrowialy.

no to witaj w klubie:/ męczymy sie razem:((zdrówka życze tobie i Igorkowi:)

reklama
Do góry