reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

jestem:)
czekam na A, jak wroci z pracy to jedziemy na zakupy:)pingwiny mi sie w lodowce zalegly:):):):)

a to Maycia z wczoraj:) upodobala sobie takie lazenie i by tylko lazila i lazila:):):)

[video=youtube;-1x9DLxXCw8]http://www.youtube.com/watch?v=-1x9DLxXCw8[/video]

reklama
Alex2339, może źle kod skopiowałaś?

Aga_irlandia, ale śliczny Łazik Ci rośnie :-D! A tak poważnie to widzę, że już zaniedługo Mayeczka będzie śmigać jak perszing ;-)

Oliwka dopiero co wstała, w wyśmienitym humorze (w końcu :-p)! Lecę nakarmić głodomorka :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KRYCHA ano lazik rosnie,jak na drozdzach:)i wyobraz sobie w srode mamy bilans na 9 miesiecy!!!!:):):):) i to przed czasem hehhehe:)::):)widac,nie wszystkim dzieciom robia te bilanse 9-cio miesieczne po skonczeniu roku hahahhah....
swoja droga Vera nie miala tego bilansu a Adas skonczy rok w sobote:)
no nic...widze weekend sie zaczal,ruch znikomy...
oooo moj A przyjechal....no to uciekam paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

KRYCHA ano lazik rosnie,jak na drozdzach:)i wyobraz sobie w srode mamy bilans na 9 miesiecy!!!!:):):):) i to przed czasem hehhehe:)::):)widac,nie wszystkim dzieciom robia te bilanse 9-cio miesieczne po skonczeniu roku hahahhah....
swoja droga Vera nie miala tego bilansu a Adas skonczy rok w sobote:)
no nic...widze weekend sie zaczal,ruch znikomy...
oooo moj A przyjechal....no to uciekam paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fajowa jest, nie da się ukryć :tak::-D! A z tym bilansem to faktycznie Ci się trafiło, pamiętam, że my dostaliśmy zaproszenie właśnie po roczku Oliwci... Udanych zakupów życzę ;-)

hello no no no dziolchy dzisiaj moii wracaja caly dzien bylam na nogach teraz juz tylko czekam na nich :)) juz nie moge sie doczekac :)

aga niunka jest rewelacyjna :)

natinke w kocnu baboooo jestes :) steskniona jestem :)

dziekuje wam mile dziolchy za mile slowa :)

reklama
Dzień dobry! Ależ mi szybko nocka minęła :szok:, ale ogólnie wyspana jestem, choć musiałam z Młodą wstać po 06.00, ale Kochana moja, w nocy się nie obudziła ani razu :-)! Choć była taka chwila, że już myślałam, że trzeba będzie wstać, ale sama smoka znalazła i się "obsłużyła" :-p:-D:-D

Madziukowalik, wszystkiego najlepszego z okazji Waszej pierwszej rocznicy ślubu, wiele choć nie, samych wspaniałych wspólnie spędzonych dni przepełnionych miłością, buziak :blink:

Sylciu007, mam nadzieję, że Twoja rodzinka wróciła cała i zdrowa?

Udanego weekendu Wam życzę mamusie, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sorry2:

Do góry