reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hejka! Na chwilunię tylko wpadłam żyenia dla solenizantki zostawić i zyczć Wam miłego dnia ;-)

Filpi, bardzo miło było Cię poznać!

Dzięki babeczki za udany wczorajszy dzień... Choć mnie jakoś zmogło i ucichłam (hm...), ale było super!

Sylciu007, ogormna buźka i wszystkigo najlepszego dla Nadinki :-D! Aha, i mniej przyjemne pytanko - a Oni dzisiaj przylecą? Tyle lotów odwołanych :-(...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam. Niestety nie powiem dzień dobry bo dla mnie jest straszny:baffled:Pokłóciłam się z R i mam nerwy że szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nadinko kochana sto lat i uśmiechu na buziaczku Ci życzymy:-):-):-)

dzien doberek :))

STO LAT STO LAT :)) OGROMNIASTE BUZIAKI DLA NADUSI:))
urodziny_niesodzianka1_d.jpg

reklama
heja :)

niestety nie dolecieli dzis maja lot na poniedzialek przebookowany ...

nic Nadinka miala urodzinki robione w pl ....

a mama tutaj :(

ale swoje tu wyimprezujemy na sto dwa :)

dziekuje bardzo za pamiec kochane moje laskii :*******

Do góry